HISTORY recreează cele mai periculoase cascadorii ale legendarului Evel Knievel, într-un show unic transmis din Las Vegas

HISTORY recreează cele mai periculoase cascadorii ale legendarului Evel Knievel, într-un show unic transmis din Las Vegas

HISTORY® difuzează în exclusivitate evenimentul Evel Knievel: Cascadoria supremă în care vedeta motorsportului profesionist american Travis Pastrana îl celebrează pe legendarul Evel Knievel prin încercarea de a realiza trei dintre cele mai periculoase cascadorii ale acestuia, în cadrul unui show în Las Vegas. Producția, realizată de HISTORY în parteneriat cu cei de la Nitro Circus, va fi transmisă în premieră pentru România, sâmbătă, 18 august, de la ora 21:00.

Conducând o motocicletă inspirată de cea folosită de Knievel, Travis va încerca să forțeze limitele și mai mult, prin doborârea recordurilor lui Evel, sărind peste 50 de mașini și peste 14 autobuze, înainte de a realiza faimoasa săritură peste fântâna de la Casears Palace care aproape l-a omorât pe legendarul cascador, acum 50 de ani. 

”Sunt încântat că am avut ocazia să-l omagiez pe Evel Knievel, care prin curajul și talentul lui a pus baza sporturilor extreme”, a spus Travis Pastrana. "Evel și-a depășit limitele și a sărit mai departe pe o motocicletă decât a crezut cineva cu putință. Prin acest tribut modern, am vrut să creăm o punte între generații - de la cea a părinților mei care a fost inspirată de Evel la generația următoare care poate să nu știe prea multe despre cascadorii originali care au deschis drumul în acest domeniu.  HISTORY® și Nitro Circus au vrut să arate cât de incredibile au fost realizările sale. Pentru a putea face acest lucru în Las Vegas și la Caesars Palace, unde s-a născut legenda lui Evel, este extraordinar.”

Show-ul a avut un succes răsunător în SUA, fiind văzut de un total de 3.5 milioane de persoane, fiind una dintre cele mai apreciate producții speciale ale postului TV din ultimii 7 ani.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related