Kenwood lansează robotul de bucătărie Titanium Chef

Kenwood lansează robotul de bucătărie Titanium Chef

Kenwood, marca Numărul 1 în Europa în aparate pentru prepararea mâncării, lansează în România Titanium Chef și Titanium Chef XL – roboți de bucătărie de ultimă generație, de uz casnic, pentru pasionații de gătit care doresc să își îmbunătățească, fără efort, abilitățile în bucătărie și să obțină preparate gustoase într-un timp foarte scurt.

"Kenwood Titanium Chef este dotat un motor puternic, de 1500W, respectiv 1700W pentru varianta XL, extrem de robust și de fiabil. Fiind cea mai importantă componentă a robotului de bucătărie, acest motor vine cu o garanție de 10 ani, mai extinsă decât garanția pentru orice alt aparat electrocasnic sau automobil," spune Roxana Dumitru (Director de Marketing De'Longhi România). "Robotul de bucătărie poate prepara o varietate uimitoare de rețete și se adresează atât celor care gătesc frecvent și din pasiune, cât și celor cărora le place să experimenteze noi gusturi în bucătărie."

 

 

Fie că este vorba despre rețete simple sau complexe, tradiționale sau sofisticate, robotul de bucătărie premiat la numeroase competiții de profil din lume, inclusiv pentru design, promite celor pasionați de gătit că își vor putea pune la încercare imaginația și vor putea crea preparate adaptate celor mai fine gusturi.

Precizia în prepararea mâncării este unul dintre atributele Titanium Chef, garantată inclusiv prin iluminarea bolului, care permite un control mai bun asupra procesului de amestec. Funcția de încorporare delicată în amestec oferă posibilitatea de a prepara o varietate largă de delicii culinare, inclusiv sufleuri incredibil de ușoare.

 

Puterea acestui robot de bucătărie este completată de accesorii performante, precum accesoriile pentru bol SystemPro™, din oțel inoxidabil, care includ un accesoriu pentru mărunțire, un tel performant și un accesoriu pentru frământare. Gama standard de accesorii oferă sprijin pentru o mulțime de operațiuni în preparea mâncării, de la tăiat, feliat, mărunțit, frământat, până la tocat sau stors.

 

Kenwood Titanium Chef este un sprijin în bucătărie atât pentru cei gătesc în fiecare zi, cât și pentru cei care fac din preparea mâncării un hobby de weekend sau de timp liber.

"Cert este că robotul de bucătărie Titanium Chef se adresează celor pentru care mâncarea este o pasiune, iar pregătirea ei o reală plăcere; acelora pentru care bucătăria este un spațiu al bucuriei, al experimentării, inima casei și locul în care se simt extraordinar; celor care caută activ sau creează noi rețete și care aleg ingredientele de cea mai bună calitate pentru a găti cele mai delicioase preparate, pentru ei și pentru cei dragi", explică Roxana Dumitru.

 

Proiectat și construit în Marea Britanie, într-o companie cu tradiție de zeci de ani în acest domeniu, Kenwood Titanium Chef are o funcționalitate extinsă și detalii excepționale, transformând orice experiență culinară din bucătărie, chiar și pe una banală, într-una extraordinară. Cu un design plăcut, modern și discret, Kenwood Titanium Chef remarcabil va arăta foarte bine în orice bucătărie.

Caracteristicile produsului și beneficii:

• Accesorii pentru bol SystemPro™ - din oțel inoxidabil - tel performant, accesoriu pentru mărunțire, accesoriu pentru frământare
• Accesorii pentru crème și sufleuri
• Bol din oțel inoxidabil de 6,7 l (Titanium Chef XL), respectiv 4,6 l (Titanium Chef)
• Procesor de alimente
• Peste 20 de accesorii opțional
• Motor de 1700W (Titanium Chef XL) respectiv 1500W (Titanium Chef)
• Garanție de 10 ani pentru motor
• Protecție împotriva stropirii / împrăștierii făinii
• Blender din sticlă termo-rezistentă cu o capacitate de 1,6L

 

Kenwood este o companie britanică, fondată în 1947 de Kenneth Wood și devenită rapid Numărul 1 în Europa în categoria roboților de bucătărie.

Compania este prezentă în peste 40 de țări și a fost cumpărată de Grupul De'Longhi în 2001.

De la blendere și storcătoare la tocătoare de carne și de la ceainice la roboți de bucătărie, Kenwood creează produse ce ușurează viața clienților săi în bucătărie.
Pentru viitor, Kenwood și-a propus să realizeze în continuare produse care să se potrivească unor stiluri de viață aflate mereu în schimbare, punând permanent pe primul loc dorințele clienților din întreaga lume.

În 1902, familia De'Longhi deschidea un mic atelier de fabricare a pieselor industriale. Devenit mai târziu unul dintre marii producători de calorifere electrice și aparate de aer condiționat, compania s-a extins pentru a include aproape orice categorie de aparate electrocasnice mici, de la cele pentru prepararea cafelei și a alimentelor, la cele pentru îngrijirea locuinței și a rufelor.

În 2001, compania De'Longhi a achiziționat producătorul britanic de aparate de preparare a mâncării Kenwood, extinzându-și oferta de produse din gamă și asigurându-și poziția de lider în categoria roboților de bucătărie. De'Longhi și-a continuat extinderea și, în 2013, a cumpărat de la Procter & Gamble drepturile asupra produselor de uz casnic Braun.

Grupul De'Longhi este prezent în peste 40 de țări și își comercializează produsele în întreaga lume, cu misiunea de a crea produse inovatoare care să aducă un plus de stil și de confort în fiecare casă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related