[Marketer Profile] Roxana Dumitru, 17 ani de agentie, 4 ani la client. "In trecut, ideile si campaniile aveau o viata mai lunga"

[Marketer Profile] Roxana Dumitru, 17 ani de agentie, 4 ani la client. "In trecut, ideile si campaniile aveau o viata mai lunga"

Dupa 23 de ani de marketing si comunicare, in care includem si doi ani de antreprenoriat cu un proiect de haine de designer adresate copiilor, Roxana Dumitru isi pastreaza deviza din vremea Leo Burnett, care spune asa: "When you reach for the stars, you may not quite get one, but you won't come up with a handful of mud either". Lucru confirmat si in povestea de fata: Roxana si-a inceput traseul in agentie pe pozitia Account Exec si a incheiat ca Managing Director. 

Pe plaiurile de client, Roxana a trecut prin Altex Romania, prin grupul NEPI Rockastle lucrand pe Mega Mall, iar astazi este Marketing Manager in cadrul De'Longhi Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related