Impact Hub Bucharest organizează Finala Central European Startup Awards pe 19 septembrie

Impact Hub Bucharest organizează Finala Central European Startup Awards pe 19 septembrie

Central European Startup Awards este una dintre cele mai importante competiții din regiune dedicate startup-urilor, iar în România este organizată pentru a treia oară, partenerul național al acestei ediții fiind Impact Hub Bucharest.

După etapa de nominalizare publică și selecția făcută de ambasadorii competiției, Cătălin Teniță (Zelist Monitor), Mircea Vădan (Cluj Startups), Cristi Bârlădeanu (ThinkOut), Adrian Pică (Cowork Timișoara) și Valerica Dragomir (ANIS), 48 startup-uri au ajuns în etapa de vot public și jurizare. Votul public este deschis până pe 31 august.

Juriul acestei ediții este format din oameni cu o vastă experiență în ecosistemul antreprenorial și persoane cheie din industria tech: Alexandru Lăpușan (Zitec), Antonio Eram (NETOPIA mobilPay), Dan Berte (Bitdefender), Florin Filote (eMAG), Ioan Iacob (Qualitance), Irina Ianculescu (Smart Bill), Ioan Cocan (Tremend), Irina Scarlat (Revolut), Marta Ușurelu (Revista Biz), Mihai Matei (Essensys Software), Mihai Rotaru (Clever Taxi), Monica Muntean (Girls in Tech Romania), Vlad Panait (Sparking Capital).

Câștigătorii Central European Startup Awards România, care vor merge mai departe în etapa regională, vor fi anunțați pe 19 septembrie, în cadrul Finalei organizate de Impact Hub Bucharest.

Gala de premiere va fi precedată de conferința cu tema Going Global, unde vor participa, în calitate de speakeri, reprezentanți au unor business-uri cu componente tech care au depășit granițele naționale. Printre invitații confirmați se numără Mihai Raneti de la CyberSwarm, Xenia Muntean de la Planable și Alexandru Statie de la UiPath.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație. Pentru a solicita o invitație, completați formularul disponibil.

Faza națională a Central European Startup Awards în România este organizată de Impact Hub Bucharest cu sprijinul sponsorilor Sparking Capital și Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec sustine transformarea digitala a companiilor pe aproximativ 30 de piete, precum SUA, Canada, Marea Britanie,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related