Ciucaș lansează Malzbier, o ediție limitată creată pentru Oktoberfest

Ciucaș lansează Malzbier, o ediție limitată creată pentru Oktoberfest

Ciucaș lansează Ciucaș Malzbier, o ediție limitată dedicată celei de-a zecea ediții de Oktoberfest desfășurată anul acesta în perioada 6-16 septembrie în Brașov.

De 10 ani, berea Ciucaș, brand de tradiție al Brașovului, aduce relaxare zecilor de mii de vizitatori ai Oktoberfest, localnici sau turiști. În cinstea ediției aniversare, Ciucaș lansează o ediție limitată, născută din spiritul festivalului în care tradițiile bavareze se îmbină perfect cu cele românești. Noul Ciucaș Malzbier păstrează notele de bază Ciucaș, are o culoare arămie datorată extractului de malț adăugat, are un gust bogat, puțin mai amărui și un grad de alcool mai ridicat și este foarte potrivit pentru asocierea cu mâncărurile specific bavareze și românești.

Noua ediție va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie și este disponibilă atât în cadrul Oktoberfest și în rețelele de comerț modern și tradițional. În cadrul festivalului, Ciucaș Malzbier va fi disponibil în exclusivitate la draft.  

„Ciucaș este berea care a însoțit Oktoberfest de la începuturile sale. Este un festival de care ne simțim foarte apropiați și ne-am bucurat să marcăm aniversarea a 10 ediții printr-un cadou special oferit festivalului și vizitatorilor săi, o ediție limitată inspirată de aromele și atmosfera Oktoberfest. Sperăm ca Ciucaș Malzbier să fie apreciată și să aducă relaxare oriunde va fi savurată ”, afirmă Andrei Mihăila Crăciun (Senior Brand Manager Ciucaș).

 

„Experiența Oktoberfest nu ar fi aceeași fără Ciucaș care ne-a fost alături în toate edițiile. Susținerea unui brand apreciat și popular în rândul brașovenilor este foarte importantă pentru noi. Anul acesta, experiența este completată de o lansare specială și suntem convinși că va fi primită foarte bine de vizitatorii festivalului”, a declarat Anemona Hermeneanu (Director Evenimente & PR Oktoberfest).

 

2018 înseamnă pentru Oktoberfest, renumitul festival al berii, 10 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, zeci de mii de turiști, care vor vizita din nou Brașovul, numeroase parteneriate, degustări de mâncăruri delicioase nemțești și românești deopotrivă, dar și spectacole excepționale la scene deschise.

Ciucaș le-a pregătit vizitatorilor o mulțime de prilejuri de relaxare și distracție: pescuitul de doze de Ciucaș din heleșteu, jocul de table pe un format gigant sau întreceri între cine aruncă cei mai mulți covrigi pe coarnele cerbului Cornel.

 

Ciucas răsplăteşte distracţia responsabilă

În acest an, oaspeții Oktoberfest responsabili vor fi recompensaţi cu diverse premii pentru contribuţia la colectarea şi reciclarea ambalajelor de aluminiu si paharele de plastic de 400ml.

 

„Compania Ursus Breweries se numără printre prionierii implementării activităților de colectare a ambalajelor cu prilejul unor evenimente de anvergură, precum Oktoberfest. Suntem încântați să contribuim, nu doar la dezvoltarea unui mare festival al Brașovului, dar și la promovarea unui comportament responsabil în ceea ce priveşte protecţia mediului”, adaugă Robert Uzuna (Vicepresedinte Corporate Affairs Ursus Breweries).

 

Ciucaș aduce în premieră la Oktoberfest sistemul inteligent ECOCAN de colectare doze și sistemul SIGUREC de colectare pahare de plastic. Cu ajutorul unor dispozitive care pot colecta și compacta ambalaje în vederea reciclării, Ciucaș îi invită pe participanţi să returneze dozele si paharele de bere consumate în cadrul Oktoberfest. Evenimentele sustenabile care nu lasă în urmă deșeuri de ambalaje fac parte integrantă din strategia Ursus Breweries, iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul partenerilor CanPack Recycling, EveryCanCounts România, GreenPoint și SIGUREC.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related