SAP, liderul de piaţă în domeniul soluţiilor software de business, devine noul partener al Sports Business Academy

SAP, liderul de piaţă în domeniul soluţiilor software de business, devine noul partener al Sports Business Academy

În sport se câștigă pe teren, pe ecran și pe scena mondială numai atunci când există o înțelegere temeinică a jucătorilor, a fanilor și a partenerilor. Tehnologia SAP ajută la creșterea randamentului jucătorilor și al echipei, la simplificarea proceselor de business și la maximizarea profiturilor prin accesul rapid la rapoarte și analize, fapt care permite luarea de decizii proactive bazate pe date concrete.

Soluțiile SAP concepute exclusiv pentru industria sportivă au ca scop dezvoltarea continuă a insight-urilor precum și crearea unei relații directe între suporteri și favoriții lor prin intermediul unor tehnici online care combina abordarea tradițională ATL din marketing cu statistica și cu analizele complexe de date.

SAP dispune de toate resursele necesare pentru dezvoltarea sportului la cel mai înalt nivel și sub toate aspectele, pornind de la îmbunătățirea randamentului sportivilor, trecând prin gestiunea financiară completă (numărul de bilete vândute, vânzările de materiale promoționale online si offline, livrările de la şi către parteneri şi distribuitori, evidenţa contabilă) şi până la soluțiile de crowd management necesare la buna desfășurare a oricărui eveniment sportiv ce atrage un număr mare de fani la stadion sau arena.

Sports Business Academy are deosebita plăcere de a prezenta aceste tehnologii inovatoare în cadrul cursurilor academiei şi în premieră pentru publicul sportiv din Romania. Parteneriatul va aduce în cadrul Sports Business Academy, prima academie de Sports Business din Europa de Est, o primă introducere in metodele de organizare, administrare și gestiune sportivă folosite de Bayern Munchen, Federatia Germana de Fotbal (DFB), National Basketball Association (NBA), Women’s Tennis Association (WTA) și mulţi alţii.

Prin parteneriatul strategic încheiat cu SAP, Sports Business Academy își propune popularizarea tehnologiilor de ultimă oră din domeniul sportiv pentru crearea unei platforme de idei destinate să găsească soluții pentru dezvoltarea sportului romanesc.

Sports Business Academy, prima academie de business sportiv din estul Europei și din România,  oferă oportunitatea iubitorilor de sport, să descopere in cadrul cursurilor ultimile noutăți direct de la sportivii de renume și de la profesioniștii din domeniu și să învețe din experiențele acestora. Subiectele discutate la cursuri sunt din domenii ca: management și marketing sportiv, comunicare, drept sportiv, sponsorship, psihologie sportivă.

Începând cu 2015, la cursurile organizate de Sports Business Academy au participat mari personalități din diferite domenii ale industriei sportive: Ana Maria Popescu (Brânză) - Campioană Olimpică la Scrimă, Ciprian Marica - Fost component al Echipei Naţionale de Fotbal, Irina Begu - WTA TOP Tennis Player, Ramona Farcău - Golgheter Jocurile Olimpice 2008, Ștefan Birtlan - Campion Mondial Handbal, Monica Roşu - Dublă campioană olimpică, Loredana Dinu - Campioană olimpică, Justin Ştefan - Secretar General LPF, Mihai Leu - Campion Mondial, Costi Mocanu - Corporate Affairs Manager PRO TV, Eduardo Covelo – Director al Departamentului de Metodologie al Clubului Celta Vigo, Cristina Vârzaru – Vicecampioană Mondială, Cosmin Hodor – General Manager BRD Năstase-Țiriac Trophy, Cristian Gheorghe – Country Sales Manager SEG Team, Vlad Enăchescu – CEO Telekom Sport, Camelia Potec - Campioană Olimpică la Înot.

 

#SUNTEMSPORT

Ambasador Leaders in Sport în România

Partener Instituțional: Academia de Studii Economice din București și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport 

Parteneri: Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Marketer Club, BDO, Sport Explore

Sponsori: Allview, McDonald’s Romania, Alexandrion Grup

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related