Sports Business Academy începe

Sports Business Academy începe

Sports Business Academy a oferit iubitorilor sportului și profesioniștilor, începând cu 2015, accesul la cele mai importante evenimente sportive și proiecte prin intermediul studiilor de caz prezentate de către cei mai competenți specialiști din industria sportivă din România alături de modulele teoretice și întâlnirile cu marii campioni ai României.

Cursanții vor avea oportunitatea de a deprinde abilități noi, de a interactiona și de a învăța din poveștile invitaților și reprezentanții de marcă din industria sportivă. Totodată, platforma online a cursului oferă accesul nonstop la materialele teoretice, studiile de caz, dar și la prezentările video ale invitaților. Acestea se adresează atât iubitorilor de sport, cât și persoanelor care vor să învețe din experiența unora dintre cei mai mari sportivi din România, dar și de la oameni din diferite domenii ca personal branding, vânzări, marketing, comunicare, sponsorship.

În plus, după parcurgerea tuturor modulelor cursanții vor primi un “Pașaport Sportiv” care le va oferi șansa de a intra oficial în industria sportivă.

Ediția 2018 aduce împreună profesioniști și sportivi de renume precum: Alexandru Dedu (Președintele Federației Române de Handbal), Laura Badea Cârlescu (Campioană Olimpică Scrimă), Paula Ungureanu (CSM București), Cosmin Hodor (General Manager BRD Năstase - Ţiriac Trophy), Camelia Potec (Campioană Olimpică la Înot), Gheorghe Cristian (Country Sales Manager, SEG), Costi Mocanu (Corporate Affairs Manager PRO TV), Mihaela Constantinescu (Expert marketing sportiv), Gigi Loghin (Managing Partner Kickoff Events), Justin Ştefan (Secretar General LPF), Vlad Enăchescu (GM Telekom Sport), Paul Markovits (Marketing Vice-president URB), Radu Condrea (Managing Director Kick Off), Andreea Mira (Director Marketing GSP), Cristian Iliescu (Partener BDO), Bogdan Nițu (General Manager Webstyler), iar lista încă este deschisă.

Totodată, parteneriatul cu SAP, liderul de piaţă în domeniul soluţiilor software de business, va oferi cursanților o primă introducere în metodele de organizare, administrare și gestiune sportivă folosite de Bayern Munchen, Federația Germană de Fotbal (DFB), National Basketball Association (NBA), Women’s Tennis Association (WTA) și mulţi alţii.

Sports Business Academy, prima academie de sports business din România și din Europa de Est acreditată la nivelul Uniunii Europene oferă oportunitatea iubitorilor de sport să descopere prin intermediul cursurilor ultimele noutăți direct de la sportivii de renume și de la profesioniștii din domeniu, dar și să învețe din experiențele acestora. Subiectele discutate de-a lungul celor 8 săptămâni de cursuri sunt din domenii ca: management și marketing sportiv, comunicare, drept sportiv, sponsorship, organizare de evenimente.

Începând cu 2015, la cursurile organizate de Sports Business Academy au participat mari personalități din diferite domenii ale industriei sportive: Ana Maria Popescu (Brânză) - Campioană Olimpică la Scrimă, Ciprian Marica - Fost component al Echipei Naţionale de Fotbal, Irina Begu - WTA TOP Tennis Player, Ramona Farcău - Golgheter Jocurile Olimpice 2008, Ștefan Birtlan - Campion Mondial Handbal, Monica Roşu - Dublă campioană olimpică, Loredana Dinu - Campioană olimpică, Mihai Leu - Campion Mondial, Eduardo Covelo – Director al Departamentului de Metodologie al Clubului Celta Vigo, Cristina Vârzaru – Vicecampioană Mondială, Camelia Potec - Campioană Olimpică la Înot.

Te așteptăm să faci parte din comunitatea SPORTS BUSINESS ACADEMY.

Ambasador - Leaders in Sport si International Football Business Institute în România

Partener Instituțional: Academia de Studii Economice din București și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport

Parteneri: Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, SAP, Marketer Club, BDO, Electronic Arts Romania, Sport Explore.

Sponsori: Allview, McDonald’s Romania, Alexandrion Grup.

#SUNTEMSPORT

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related