Violeta-Loredana Pascal, business coach şi mentor, vorbește despre noul mod de a lansa și conduce o afacere la ”Zile Creative”

Violeta-Loredana Pascal, business coach şi mentor, vorbește despre noul mod de a lansa și conduce o afacere la ”Zile Creative”

Violeta-Loredana Pascal, Business Coach și Entrepreneur Mentor la AdvanceNow.biz, va prezenta o modalitate diferită de a lansa și conduce o afacere în cadrul evenimentului ”Zile Creative”. Prezentarea sa îi va ajuta pe cei prezenţi la eveniment să descopere cum pot transforma o pasiune sau experienţa pe care o au într-o afacere profitabilă.

Loredana este trainer certificat și are 7 ani experiență în Business coaching și peste 15 ani în marketing și PR, fiind şi fondatoarea PRwave.ro. Bussines coach-ul lucrează cu freelanceri, coach și antreprenori internaționali.

"Susțin de mai bine de 7 ani sesiuni de business coaching online pentru clienți naţionali şi internaționali. Ajut persoane din întreaga lume să descopere idei de afaceri bazate pe experienţa şi pasiunile lor şi să le transforme în afaceri profitabile. De asemenea, lucrez cu antreprenorii şi oamenii de afaceri şi îi ajut să identifice şi să depăşească obstacolele care îi împiedică să facă profit și să îşi crească afacerea", spune Loredana.

 

Evenimentul va avea loc în perioada 3 – 4 noiembrie, la Nod Makerspace. Vor fi două zile de conferințe și workshop-uri cu peste 10 specialiști în domeniile comunicare, marketing digital, blogging și business development care vor veni să povestească din experiențele lor în creșterea unor brand-uri de succes.

 

La conferință vor fi prezenți:
• Violeta-Loredana Pascal, Business Coach and Entrepreneur Mentor at AdvanceNow.biz - Noul mod de a lansa și conduce o afacere. Cum să își transformi pasiunea într-o afacere profitabilă cu clienți internaționali.
• Marius Dosinescu, CEO Floridelux.ro - Povestea celei mai mari florării online din România. Care sunt pașii către succesul unei afaceri și care este rolul fiecărui antreprenor în formarea de talente.
• Ana Iorga, Fondator Buyer Brain - Cum folosim neuromarketingul în crearea unei experiențe de neuitat a consumatorului?
• Sebastian Baier, CEO Re7consulting - Ce noutăți aduce în 2019 comunicarea online? Soluțiile de marketing pe care trebuie să le adopte brandurile într-un an al schimbărilor de structură digitală.
• Cătălin Ionașcu, Fondator Romaniancopywriter.ro - Cum susține conținutul procesul de branding. Se poate dezvolta un brand printr-o strategie puternică de conținut?
• Radu Velcea, Trainer si Learning & Development Specialist va vorbi despre Visual Storytelling și modul în care comunicăm vizual cu audiența noastră.

 

În cea de-a doua zi, workshop-urile vor fi susținute de:
• Cristina Turnagiu Dragna, Director executiv al Asociației Naționale de Protocol și Ceremonial - Susține workshop-ul cu tema “Etichetă în business” în care va prezenta regulile esențiale de etichetă în comunicarea de business.
• Ela Crăciun, Blogger și vedetă TV, autoarea blogului elacraciun.ro susține workshop-ul “How to blog”. Participanții vor afla de la autoarea blogului cu un milion de vizitatori unici pe lună cum poate ajuta un blog în promovarea business-ului.
• Robert Similea, Specialist în branding personal și managementul reputației va susține workshop-ul despre branding. Participanții vor putea afla de la Robert cum pot folosi elementele de branding în atragerea de noi clienți.

Înscrierile se fac online, pe site-ul evenimentului sau prin email la [email protected]. Prețul de participare pentru o Zi Creativă este de 150 de lei+ TVA, iar pentru acces în ambele zile de conferință și workshop-uri este de 240 lei + TVA.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related