Dăm startul celei de a patra ediție a evenimentului caritabil Cursa de Rățuște

Dăm startul celei de a patra ediție a evenimentului caritabil Cursa de Rățuște

Cel mai original eveniment caritabil, Cursa de Ratuște, va lua startul sâmbătă, 22 septembrie, ora 13:00, cu plecare de la Podul Hașdeu din București. Evenimentul este organizat de Cluburile Rotaract și are scopul de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor cu hipoacuzie, afecțiune ce impactează atât la nivel emoțional, cât și social comportamentul acestora.

Cursa de Rățuște Rotaract este susțintă de artiștii: Smiley, Skizzo Skillz și Marian Vasilescu.

Cu o tradiție de 3 ani, Cursa de Rățuște vine în ajutorul copiilor cu hipoacuzie. Până în acest moment au fost adoptate peste 7000 de rățuște, 25 de sponsori s-au alăturat cauzei și, cel mai important, 14 copii au acum șansa de a se integra în societate și de a avea o viață normală. Șansele de recuperare ale acestor copii sunt mari, însă sunt dependente de purtarea unor proteze auditive.

În această sâmbătă, plecând de la Podul Haşdeu, pe o distanță de 400 de metri, 3000 de rățuște din plastic se vor întrece pe apele Dâmboviței pentru a oferi copiilor bucuria sunetelor.

Înscrierea în concurs se face pe site-ul cursaderatuste.ro, o donație de 10 lei asigurând participarea la cursă cu 1 rățușcă. Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de vârste foarte fragede de la Școala Specială Gimnazială pentru Surzi Nr. 1 București. Câștigătorul cursei va beneficia de un premiu de 500 euro.

Evenimentul este susţinut financiar de către: Autosoft – sponsor principal, Animax, PetExpo, şi sprijinit de către IstyBitsy, Creative Communication şi Sloop.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related