RetailArena 2018: Tech.Community. Experience

RetailArena 2018: Tech.Community. Experience

Devenit deja eveniment de marca pentru retailul romanesc si nu numai, retailArena 2018, va aduce si in acest an cele mai noi tendinte din retail cu accent pe strategii si povesti de succes ale unor antreprenori romani multiplicate cu succes la nivel international. Am pregatit un lineup impresionant de speakeri, prezentari si studii exclusive, dar si workshop-uri cu informatii “hands on”. Vino la evenimentul din 24 si 25 octombrie pentru a asculta si interactiona cu speakeri renumiti.

Profita acum de oferta 1+1 GRATUIT pentru intreg evenimentul din 24 si 25 octombrie, de la Hotel Sheraton. (oferta valabila intre 3- 10 octombrie).

retailArena va avea loc anul acesta sub sloganul Tech. Community. Experience. si ii va pune fata in fata pe cei care fac performanta in retailul offline sau online, local sau global. Miza este aceeasi: cum vor putea retailerii si producatorii sa loializeze si sa atraga noi consumatori intr-un univers omnichannel, fara frontiere.

RetailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG.

Rafael Campos (vicepresedinte Vtex, companie intrata recent in Romania), Celine Blanchot (EMEA Retail and CIT Marketing Manager Glory), Oana Dumitrescu (senior analytical consultant Google), Martin Shires (Business Development and Marketing Manager Glory), Adina Craciunescu (marketing manager DIANA & DIANA Supermarket), Valer Hancas (Kaulfland) si Mihai Bonca (marketing director si trainer Brand Arhitects) sunt printre cei mai recenti speakeri confirmati la Retail Arena 2018, cea mai mare conferinta de business dedicata industriei de retail, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie, la Sheraton Bucuresti.

Ei se alatura celorlalti speakeri confirmati pentru cea de-a sasea editie a Retail Arena: Iulian Stanciu, CEO si actionar eMAG), Dragos Sirbu, CEO Flanco, Cornel Morcov (CCO FAN Courier), Alexandru Rusu (CEO Doraly), Robert Berza (general manager Fashion Days), Raluca Radu (country manager Answear.ro), Cristi Nechita-Rotta (owner Sunimprof Rottaprint), Corina Cimpoca (fondator MKOR Consulting), Cosmin Dan (senior analyst Euromonitor) si Cornel Caramizaru (director general FrieslandCampina Romania.

Astfel, prima zi a evenimentului, pe 24 Octombrie, este ziua destinata Marketing-ului si mecanismelor pentru fidelizarea clientilor. Vom discuta cu producatori si retaileri, vom afla ultimele noutati despre marketingul produsului si customer engagement si vom analiza cele mai noi strategii de vanzari ale unori companii importante.

In a doua zi a evenimentului, pe 25 Octombrie, vom afla cine creioneaza retailul de maine la Future of (e) Retail si care este viitorul canalelor de vanzari traditionale dar si online. Mai mult, vom aduce in discutie noile trenduri ale eRetailului, noutatile eComerceului, decision markers si multe alte sfaturi utile pentru afacerea ta.

retailArena pune la dispozitie zone de networking, dar si o zona expozitionala unde vor fi demonstratii ale unor inovatii in retail. Va asteptam deci pe 24 si 25 octombrie, incepand cu 08:00, la hotel Sheraton, in Bucuresti, pentru a descoperi impreuna ce inseamna succesul in retailul global.

Editia din 2017, cu tagline-ul REthink Retail, a adus fata in fata retailul modern si cel traditional pentru un schimb win-win de strategii si tehnici de fidelizare a consumatorilor, intr-o piata in care viteza conteaza, iar digitalul este o veriga ce nu poate lipsi din lantul comercial omnichannel. In cadrul editiei trecute am avut peste 410 participanti unici, 31 de speakeri si 103 aparitii in media.

In fiecare an, retailArena reuneste pe scena marile lanturi de retail din Romania, dezvoltatori si proprietari de spatii comerciale, producatori, comercianti independenti, distribuitori, specialisti in retail (packaging, logistica, marketing, SEO, Social Media), antreprenori interesati de oportunitatea comertului online, furnizori de servicii.

Printre companiile prezente anul acesta la retailArena si deja confirmate se numara nume precum eMAG.ro, FAN Courier, Vtex.com, Flanco, Lidl, CVI, MKOR, VIVO, Pelifilip, Selfpay, Euromonitor, MKOR, Smart ID, Answear.ro, FashionDays.ro sau Sunimprof Rottaprint.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related