WeContent reunește speakeri de top din România și UK, într-un eveniment dedicat conținutului online

WeContent reunește speakeri de top din România și UK, într-un eveniment dedicat conținutului online

WeContent, cea mai relevantă conferință de content marketing din România, reunește speakeri de top din țară și din UK. Evenimentul va avea loc pe 1 noiembrie 2018, la Movieplex din cadrul Plaza Mall, unde sunt așteptați specialiști din domeniul marketingului, comunicării și PR-ului, copywriteri și content writeri, dar și antreprenori interesați să acceseze informații actuale și relevante de la leaderii industriei.

Aflat la prima ediție, WeContent își propune să creeze o comunitate de specialiști care împărtășesc aceeași viziune asupra viitorului în marketing. Printre invitații care vor susține sesiuni de prezentare se numară specialiști din Marea Britanie: Jon Burkhart – Fondator al TBC Global, Jon Mowat – Managing Director al Hurricane Media, Sonja Jefferson – Content marketing consultant and trainer la Valuable Content.

Agenda evenimentului conține, pe lângă invitații din UK, și nume importante din industria de marketing din România: Mihai Holhos – Fondator al Dozei de Has & Viral Studios, Laurențiu Dumitrescu – Managing partner la Digital Star și Alex Dona – Managing partner la Times New Roman.

Speakerii WeContent vor oferi publicului toate detaliile necesare formulării unei strategii de content de succes, dar și informații despre canale de promovare, tendințe si tehnologii, storytelling și optimizare SEO. Agenda WeContent este completată, în cea de a doua zi a evenimentului, cu workshop-uri susţinute de Jon Burkhart (How To Grow Brands With Your Big Brain Not Budget) și Sonja Jefferson (How to develop a valuable content marketing strategy that leads to sales and growth).

 

“Am observat în interacțiunile de business din ultimii ani o concentrare tot mai mare a brandurilor pe content marketing. WeContent vine ca un răspuns la nevoile specialiştilor din domeniu şi a antreprenorilor, de a accesa informaţii de la leaderii industriei şi de a fi la curent cu tendinţele. De asemenea, credem în puterea comunității de a schimba lucrurile, așa că ne dorim să construim în jurul conferinţei una care creează conținut valoros”, a spus Constantin Stanciu (co-fondator Upgrader şi organizator WeContent).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related