Lidl lansează un nou produs realizat după rețeta unui client, sub brandul Cămara Noastră

Lidl lansează un nou produs realizat după rețeta unui client, sub brandul Cămara Noastră

Lidl aduce pe rafturile magazinelor, pentru al doilea an consecutiv, un produs realizat după rețeta unui client, sub brandul Cămara Noastră. După ce anul trecut retailerul a lansat Pelteaua de gutui a Eugeniei, de luni, Rătavița doamnei Adriana, o inedită plăcintă cu nuci și miere, va fi disponibilă în timpul Săptămânii Românești, în magazinele Lidl. Totodată, câștigătoarea campaniei prin care Lidl a identificat și adus pe rafturile sale un nou produs autentic românesc a fost premiată cu 10.000 de euro și cu un tur culinar al României. 

Rătavița doamnei Adriana este al doilea preparat de pe rafturile magazinelor Lidl realizat după rețeta unui client, continuând inițiativa pe termen lung a companiei de a le oferi românilor la raft nu doar produse realizate local, ci și produse după rețete autentic românești. Rătavița este o plăcintă tradițională cu nucă și miere, realizată după o rețetă de familie, transmisă din generație în generație. Preparatul face parte din gama Cămara Noastră, marca proprie Lidl dedicată produselor românești, și va fi disponibil în timpul Săptămânii Românești, între 29 octombrie și 4 noiembrie, la prețul de 5,99 lei/buc.

La fel ca pelteaua de gutui, Rețeta neștiută a doamnei Adriana Dumitru, din Frumușani, jud. Călărași, a fost descoperită de retailer prin intermediul campaniei Căutătorii de Cămări.

 

„De-a lungul călătoriei noastre, am descoperit rețete autentice vechi, uitate sau neștiute de români, care existau acum zeci sau chiar sute de ani pe harta culinară a României. Foarte multe dintre acestea erau păstrate în familii, din generații în generații, de la bunici sau chiar străbunici. Rătavița doamnei Adriana este un preparat care ne-a surprins. Este ușor crocant la exterior, dar fraged în interior, e un desert incredibil de delicios. Aroma de nuci coapte, împreună cu dulceața mierii dau un gust desăvârșit acestui preparat autentic românesc.”, a spus Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei doi Căutători de Cămări.  

 

Printre rețetele finaliste ale campaniei se numără și preparate precum Costița afumată cu prune uscate a lui Florin din Piatra Neamț, Boace cu păsat și hribi pregătite de Ioana din Satu Mare sau Laptele de bou al Nicoletei din Dumbrăvița. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related