PPD România, recompensată de Diageo cu premiul “Diageo Europe Partner Markets - Partner of the Year”

PPD România, recompensată de Diageo cu premiul “Diageo Europe Partner Markets - Partner of the Year”

PPD România, lider pe piața locală de distribuție a băuturilor alcoolice premium, a primit cea mai importantă și prestigioasă recunoaștere în cadrul unei gale organizate la Kiev de Diageo, cel mai mare producător de băuturi alcoolice premium din lume. Echipa PPD România a fost aleasă dintr-un total de 32 de piețe europene în care Diageo construiește afaceri durabile și de succes cu partenerii săi.

Este pentru a treia oară în ultimii ani când PPD, companie prezentă în cinci țări, este recompensată cu trofeul “Diageo Europe Partner Markets - Partner of the Year”. Premiul reprezintă o recunoaștere a performanțelor în business și este înmânat celor mai buni parteneri Diageo din Europa, care au înregistrat cea mai mare rată de dezvoltare a operațiunilor locale în ultimele 12 luni.

În plus, în cadrul galei Diageo Annual Europe Partner Markets Seasonal Briefing Cycle, PPD România a primit și distincția „Best Performance in Premium Core” pentru bine-cunoscutul brand J&B, fiind a doua oară în ultimii trei ani când performanța PPD cu brandul iconic este recunoscută.

 

Renato Juric, Diageo General Manager Europe Partner Markets și Middle East & North Africa, a felicitat Grupul și PPD România pentru marea realizare și a subliniat:

"PPD România nu numai că a înregistrat performanțe excepționale, dar a avut curajul de a investi în creșterea numărului de angajați într-un ritm mult mai alert față de businessul nostru. Totodată, prin acest premiu recunoaștem dezvoltarea impresionantă și constantă a PPD România, care s-a impus ca lider pe piața distribuției de băuturi alcoolice premium. Această performanță se traduce printr-o creștere remarcabilă în 2018 și câștigarea unor cote importante de piață pentru Johnnie Walker, J&B, Captain Morgan și Baileys.”

 

În cadrul galei, Renato Juric a punctat, de asemenea, investițiile semnificative ale PPD în construirea unei structuri organizaționale eficiente, precum și obiectivele companiei de a urma planurile de dezvoltare, care au la bază un sistem puternic de măsurare și evaluare.

"În aproape douăzeci de ani de colaborare cu Diageo, am primit de trei ori această recunoaștere – cu echipele din Cipru, Croația și acum România. Acest trofeu ne impune să ne setăm aspirații mult mai înalte, întotdeauna bazate pe principiile și valorile în care a fost dezvoltat acest grup. Felicitări echipei PPD România pentru că ne-a făcut să ne simțim foarte mândri că suntem parte a Grupului Photos Photiades", a declarat Alexis Photiades (Managing Director Photos Photiades Group și PPD).

 

 

Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de  băuturi alcoolice premium și super-premium de pe piața locală şi este partenerul strategic al Gruppo Campari în România.

Din portofoliul PPD Romania fac parte brandurile: Aperol, Campari, Cinzano, Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, precum și propriul brand, Tazovsky Vodka.

Photos Photiades Group (PPG), companie internațională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing și distribuție de branduri alcoolice și non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croația și Slovenia.

 

Diageo este lider mondial în domeniul băuturilor alcoolice cu un portofoliu impresionant de băuturi spirtoase, bere și vin. Aceste mărci includ: Johnnie Walker, J&B, Black & White, White Horse, Smirnoff, Tanqueray, Gordon, Baileys, Sheridan sau Captain Morgan.

Diageo este o companie globală, produsele sale fiind comercializate în peste 180 de țări din întreaga lume. Compania este listată atât pe Bursa de Valori din Londra (DGE), cât și pe Bursa de Valori din New York (DEO). 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related