Precizările Huawei privind implementarea 5G și Cyber Security

Precizările Huawei privind implementarea 5G și Cyber Security

În ultimii 30 de ani, produsele și soluțiile companiei Huawei au servit consumatori din peste 170 de țări. Printre clienții Huawei se regăsesc atât marii operatori din zona telecom, cât și companii incluse în topul Fortune Global 500, precum și sute de milioane de consumatori.

În ultimele săptămâni, efortul Huawei de a implementa tehnologia 5G a avut parte de acoperire mediatică extinsă. Din păcate, o parte din publicații au furnizat informații inexacte, în timp ce altele au folosit date eronate dezinformând publicul. Huawei dorește să ofere clarificări bazate pe fapte reale.

Huawei rămâne liderul industriei de comunicații 5G, atât în ceea ce privește tehnologia, cât și implementarea comercială. În momentul de față, Huawei este singurul furnizor de echipamente din industrie care poate oferi un set complet de soluții integrate 5G.

Potrivit lui Ken Hu, Rotating Chairman la Huawei, până în prezent, Huawei a semnat deja 25 de contracte comerciale pentru implementarea tehnologiei 5G și mai mult de 50 de înțelegeri comerciale cu operatori din întreaga lume. În plus, au fost transmise mai mult de 10.000 de antene pentru rețele 5G pe piețele globale, iar Huawei rămâne cu mult înaintea concurenților săi în acest sens. În prima jumătate a anului 2019, Huawei va lansa primul set de smartphone-uri 5G având la bază procesoare Kirin, care se va bucura de popularitate în a doua jumătate a anului.

Referitor la acuzațiile privind securitatea, Ken Hu a spus:

"Este mai bine să lași faptele să vorbească de la sine. Nu am avut niciodată un incident serios de securitate cibernetică în care să fie implicate echipamentele noastre. Credem însă că securitatea cibernetică reprezintă o problemă reală pe întreg globul. Este o vulnerabilitate care afectează întreaga industrie și trebuie să o abordăm împreună."

 

“Având în spate cea mai strictă verificare din partea autorităților de reglementare sau a clienților noștri, nu a existat nicio dovadă că echipamentul nostru ar reprezenta o amenințare la adresa securității", a spus Ken Hu.

 

"Suntem dispuși să purtăm discuții deschise cu oricine are îngrijorări legitime, dar pentru orice acuzații neîntemeiate, ne vom apăra cu fermitate și nu vom permite ca reputația noastră să fie afectată", a concluzionat Hu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related