Wedding Academy a lansat International Wedding Trend Report 2019

Wedding Academy a lansat International Wedding Trend Report 2019

Culorile puternice, minimalismul, sustenabilitatea și crearea unei experiențe unice sunt principalele trenduri pentru nunțile anului acesta. The International Academy of Wedding and Event Planning a lansat raportul internațional privind tendințele nunților anului 2019, realizat în parteneriat cu experți internaționali din domeniu. Raportul cuprinde trenduri pentru decorul și stilul nunților, teme, locații, meniu, fotografii, fashion, tehnologie, dar și predicții în ceea ce privește marketingul și utilizarea canalelor de social media.

 

Decorul interior

Inspirat din nunțile regale ale anului 2018, decorul evenimentelor speciale va avea o atmosfera regala, dar prietenoasă. De asemenea, una dintre principalele tendințe va fi integrarea elementelor de design ecologice. Vor predomina materiale organice si sustenabile precum piatra, iar culoarea verde este, de asemenea, în tendințe. În ceea ce privește alegerea materialelor, cuplurile se vor orienta către materiale naturale precum mătasea, catifeaua, inul și dantela, texturile, suprapunerile și accesoriile vintage.

”2019 este despre personalizarea interioarelor. Cred că designerii vor face un pas înainte și vor crea decoruri speciale pentru clienți care să corespundă gusturilor și intereselor lor specifice, nu neapărat trendurilor”, a spus Diana Weinstein, expert in design interior.

 

Paleta cromatică

În ceea ce privesc predicțiile paletei cromatice a nunților, specialiștii consideră că în 2019 ne putem aștepta la o revenire a culorilor puternice asemănătoare bijuteriilor precum verdele smarald și mov vânătă sau nuanțe de merlot cu accente de șampanie. De asemenea, nuanțele de galben, muștar, unt sau ivoire sau auriu vor fi potrivite pentru nunțile boeme sau vintage.

 

Invitațiile

Invitațiile pentru nuntă au dobândit o importanță tot mai mare, devenind o modalitate prin care cuplurile își pot manifesta personalitatea, individualitatea, dar și cultura. Anul viitor vor fi in trend invitațiile 3D cu forme de florale, lucrate manual. De asemenea, acuarelele cu modelele florale și monogramele botanice sunt apreciate de foarte multe cupluri.

 

Aranjamentele florale

Specialiștii consideră că anul acesta vor predomina culorile puternice, alături de nuanțe pastel. Printre cele mai populare flori vor fi daliile datorită varietății mari de culori, crizantemele și ranunculus pentru nunțile romantice. În 2019 vor fi tot mai prezente instalațiile și aranjamentele florale care atârnă, inspirate din nunțile regale ale anului trecut.

Design-ul aranjamentelor florale pentru mese va fi, de asemenea romantic, cuplurile optând în special pentru aranjamente joase care conferă întregului ansamblu un aspect mult mai natural și intim, decât cele înalte. În ceea ce privește design-ul buchetelor de mireasă, în topul preferințelor se află stilul elegant și buchetele cu structură din sârmă.

Tot mai multe cupluri vor alege să elimine materialele plastice din aranjamentele florale și decor, astfel că trendul ecologic va fi vizibil și în alegerile florale.

 

Design și stil

În ultimii ani, trendul predominant a fost simplitatea, iar 2019 nu va face excepție. Minimalismul va fi una dintre tendințele majore pentru evenimentele speciale ale anului viitor. De asemenea, cuplurile moderne își doresc un decor primitor, dar care să atragă atenția invitaților și să arate foarte bine în pozele postate pe rețelele de socializare.

 

Temele nunților

Cuplurile se vor concentra pe crearea unei experiențe unice pentru invitații lor. De asemenea, elementele individuale care reflectă personalitatea mirilor vor predomina anul acesta. În ceea ce privește alegerea locației, printre cele mai populare opțiuni vor fi hambarele și spațiile care permit organizare unei ceremonii în aer liber. Tendința generală va fi crearea unui eveniment intim, restrâns cu elemente unice, simbolice pentru relația mirilor.

Trendurile capătă o importanță din ce în ce mai mare, de aceea elementele esențiale care vor contura stilul nunților anului acesta și care trebuie respectate de către organizatorii de evenimente speciale sunt prezentate în detaliu în cadrul cursurilor acreditate susținute de International Academy of Wedding & Event Planning în parteneriat cu agenția de training Cursuri Creative.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related