[SoMe 2019] Adrian Stefanescu (Huawei Romania): Ne bucuram de o comunitate creativa, dinamica si mereu cu idei. Pe Instagram, nu ii rugam pe ei sa dea “share”, ci o facem noi

[SoMe 2019] Adrian Stefanescu (Huawei Romania): Ne bucuram de o comunitate creativa, dinamica si mereu cu idei. Pe Instagram, nu ii rugam pe ei sa dea “share”, ci o facem noi

Diversificarea canalelor de comunicare in social media se intampla peste tot in piata, insa brandurile care se lanseaza in diverse spatii sociale fara a-si fi construit in prealabil strategia nu fac mai mult decat sa "bifeze" trendul. Cum spune Adrian Stefanescu (Digital Manager, Huawei Romania), o strategie digitala cuprinde toate mediile relevante si disponibile, ii revine un plan de continut complex, cu un mix de activitati diferite, si care permite totodata integrarea unui "mare procent de actiuni real-time marketing". 

In 2018, abordarea a insemnat, pentru Huawei Romania, perfectionarea comunicarii pe canalele Facebook, Instagram si YouTube. De pilda, pe Facebook, compania monitorizeaza inclusiv 4 grupuri de useri care impartasesc impresii despre fotografie si rezultatele obtinute cu produsele Huawei), iar pe Instagram fotografiile userilor realizate cu telefoanele Huawei ajung in mod regulat sharuite pe contul companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related