Școala Wetterbest dă startul înscrierilor pentru prima ediție din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperișuri

Școala Wetterbest dă startul înscrierilor pentru prima ediție din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperișuri
Marian Pirvu, CEO Depaco

Depaco, unul dintre liderii pieței locale de sisteme complete pentru acoperişuri, continuă și în 2019 Școala Wetterbest, proiect ce beneficiază de acreditare din partea Autorității Naționale pentru Calificări (ANC), printr-o nouă ediție a Cursului de tinichigiu pentru sisteme de acoperișuri și învelitori. Compania a dat startul înscrierilor pentru cursurile ce vor avea loc în perioada februarie-aprilie. Școala Wetterbest, proiect lansat în 2015 din dorința de a oferi clienților nu doar materiale de calitate superioară, ci și un montaj adecvat, reprezintă prima inițiativă acreditată de formare și calificare a montatorilor de acoperișuri din România.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări, și de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială. 

 

„Școala Wetterbest s-a născut din dorința companiei de implicare în dezvoltarea comunității, precum și ca răspuns la deficitul de personal calificat, la nivelul întregii industrii de profil. Pe lângă acreditarea la nivel național, cursul este recunoscut și la nivelul Uniunii Europene. Suntem mândri să spunem că Wetterbest contribuie la o schimbare pozitivă în meseria de montator deoarece, pe lângă materiale de cea mai bună calitate, este nevoie de o echipă pregătită, care cunoaște atât produsele, cât și cele mai potrivite tehnici de montaj.”, a declarat Marian Pîrvu (Director General al Depaco).

 

Cursurile au atât sesiuni de pregătire teoretică, precum și practică şi vor avea loc la sediul Depaco din Băicoi, în spații special amenajate.

Participanții în cadrul cursului de perfecționare vor dobândi cunoştinţe avansate despre: organizarea locului de muncă, asigurarea calităţii lucrărilor executate, întreţinerea echipamentelor de lucru, pregătirea lucrărilor de tinichigerie, confecţionarea și montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protecţie din tablă pentru lucrări de izolaţii termice la instalaţii tehnologice, realizarea învelitorilor pentru acoperişuri și aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, precum si aplicarea normelor de protecţie a mediului înconjurător.

Depaco este membră a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc şi unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale. Depaco, prin brandul Wetterbest, se află în top 3 producători de țiglă metalică recomandați de către meșteri și distribuitori de profil, precum și în top 3 producători la nivel de notorietate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related