[Omul și brandul] Ileana Cociaș (P&G): Lucrând din nou pe brandul Ariel, pot spune că trăiesc un fel de 10-year challenge :)

[Omul și brandul] Ileana Cociaș (P&G): Lucrând din nou pe brandul Ariel, pot spune că trăiesc un fel de 10-year challenge :)

Ileana Cociaș (Senior Brand Manager Fabric Care SEE, Procter & Gamble) a făcut cunoștință cu brandul Ariel în două contexte. Prima întâlnire s-a întâmplat în anii '90, când părinții ei îl aduceau din Germania, iar a doua a avut loc undeva prin 2008-2009, când Ileana a trecut din echipa Pampers înspre zona Fabric Care. Aflată la cârma brandului, Ileana ne povestește că obiectivele țineau de creșterea cotei de piață și a penetrării brandului. Iar, din 2012, albul imaculat asociat cu Ariel a intrat într-o nouă eră, precizează ea, prin colaborarea cu emisiunea MasterChef și chef Sorin Bontea, un parteneriat care continuă și astăzi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related