PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, își deschide porțile pe 12 aprilie

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, își deschide porțile pe 12 aprilie

Cel mai important târg dedicat animalelor de companie din România va avea loc, anul acesta, în perioada 12-14 aprilie, la Romexpo. Organizatorii au anunțat că cea de-a 11-a ediție a târgului va oferi un mix ideal de experiențe și activități atât pentru proprietarii de animale de companie, cât și pentru profesioniștii din domeniu. Expozanții din întreaga lume vor veni să lanseze produse noi și să își prezinte ofertele într-un spațiu de 3000 de mp amenajat special pentru ca vizitatorii să poată veni însoțiți de animalele lor de companie. Conceptul de anul acesta al PetExpo se axează pe serviciile unice pe care vizitatorii le vor putea găsi pe parcursul celor 3 zile de târg.

 

Obiectivul din acest an este calitatea produselor oferite de expozanți și relevanța lor pentru publicul nostru. Cea de-a 11-a ediție ne-a oferit prilejul de a ne selecta cu atenție expozanții pentru ca vizitatorii să găsească informații și produse utile pentru animalul lor de companie. Participanții la târg vor avea ocazia să aleagă cele mai potrivite produse și servicii, la prețuri de importator sau producător”, a declarant Ilie Pană, organizatorul târgului.

 

Mascota de anul acesta a PetExpo este Louie, un bichon care a câștigat concursul inițiat de organizatori pentru a desemna animăluțul care va deveni imaginea târgului. Louie va fi prezent pe materialele de prezentare ale evenimentului.

Ediția din acest an se va axa pe șase domenii de interes pentru participanți:

  • Nutriție – Expozanții vor fi prezenți cu produse de nutriție pentru toate felurile de animale de companie, la prețuri cu discount. Noutatea acestui an sunt produsele brandului Peggy Food, care va aduce, pentru prima data în România, tonomate cu mâncare pentru animale.
  • Modă – Târgul oferă un spațiu de 50 de metri pătrați unde participanții vor putea alege cele mai potrivite modele de îmbrăcăminte și accesorii pentru animalul de companie.
  • Frumusețe – Anul acesta, PetExpo aduce, în premieră, un stand cu produse cosmetice pentru animale cu certificatul Safe Pet Cosmetics. Iv San Bernard este prima marcă europeană care produce aceste cosmetice și vor fi prezenți cu cele mai bune oferte atât pentru public cât și pentru cabinetele veterinare. Organizatorii au pregătit și o zonă de beauty, unde animaluțele vor beneficia, gratuit de servicii de toaletare.
  • Sănătate – La târg vor fi prezenți expozanți cu produse de pionierat in medicina veterinară.
  • Sport – Organizatorii au pregătit locuri de joacă pentru câini. “Perfect Fit Challenge” va fi un loc de joacă pentru animale de companie unde vor fi organizate și demonstrații de dresaj profesionist. De asemenea, Stairway of Champions va fi o nouă zonă de joacă unde animalul de companie trebuie să participe la concursuri cu obstacole pentru a câștiga premii în mâncare.
  • Entertainment - Arena PetExpo va găzdui și în 2019 evenimente dedicate iubitorilor de animale. Pe 13 - 14 aprilie vizitatorii îi vor putea admira pe cei mai talentați groomeri din România în cadrul International Grooming Competition. Arbitrul invitat pentru aceasta competitie în acest an este Jamie Sie, Instructor principal la JGA Malaysia, Groomer și Arbitru atestat în Asia. Romanian Grooming Trophy este singura competiție de grooming din România și setează standardele de calitate în acest domeniu. În ultima zi a târgului, în arena Pet Expo va avea loc o demonstrație de grooming realizată de Fabio Brandi, groomer cunoscut pe plan internațional. Tot duminică, spectatorii vor putea participa la o demostrație oferită de Poliția Română.

Prețul biletului pentru târg este de 10 lei, iar copiii până în 6 ani și studenții la Facultatea de Medicină veterinară au accesul gratuit. Elevii, pensionarii și studenții beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 5 lei. Programul târgului este între 10.00 și 19.00, iar duminică, între 10.00 și 17.00. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

SubiecteBranded


Related