LEROY MERLIN și Oney Bank lansează creditul cu dobandă 0.99%

LEROY MERLIN și Oney Bank lansează creditul cu dobandă 0.99%

LEROY MERLIN împreună cu Oney Bank oferă tuturor clienților posibilitatea achiziționării creditelor pe loc, în rate fixe, la birourile de finanțare aflate în zona caselor de marcat.

În perioada 15 martie – 30 aprilie 2019, dobânda lunară pentru creditele cu card de cumpărături atașat este de numai 0,99%, pentru sumele de peste 3.500 lei.

 

Principalele avantaje ale Cardului de Cumpărături LEROY MERLIN sunt:

  1. Poți plăti produsele achiziționate în 60 de rate lunare;
  2. Dacă depui valoarea integrală a cumpărăturilor până la scadența lunară, ai 0% dobândă. Termenul maxim de depunere este de 60 de zile;
  3. 0 (zero) comision de emitere card;
  4. Poți face tranzacții atât în LEROY MERLIN, cât și la oricare alt comerciant din țară sau străinătate, având un comision de 0%;
  5. În fiecare lună, primești extrasul de cont în care este evidențiat istoricul tranzacțiilor tale;

 

„Ne dorim să le oferim clienților noștri opțiuni noi de plată, pentru a-și putea împlini visurile legate de casa lor, oricând își doresc. Sperăm să le venim în ajutor cu soluțiile de finanțare oferite direct în magazin, astfel încât să elimine drumurile la banci și să poată pleca acasă cu produsele dorite, pe loc.”, a declarat Frederic Lamy (Director General LEROY MERLIN România).

 

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 4.500 lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 24 luni, rata lunară fixă este 216,55 lei, dobânda fixă lunară aplicată la sold este 0,99%, DAE 15,20% și valoare totală plătibilă 5.197,2 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.500 lei. Oney Finances SRL intermediază exclusiv credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului nr. 78-80, sector 1, București, România, J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related