KFC Rusia organizează primul turneu de Counter-Strike: Global Offensive pentru amatorii de eSports din Europa Centrală şi de Est, parte a proiectului KFC BATTLE

KFC Rusia organizează primul turneu de Counter-Strike: Global Offensive pentru amatorii de eSports din Europa Centrală şi de Est, parte a proiectului KFC BATTLE

KFC BATTLE este un proiect internaţional al brandului de restaurante KFC, dezvoltat pentru tinerii talentați în diferite domenii, precum baschet de stradă, muzică şi eSports. În 2018, KFC BATTLE a fost organizat, de către KFC Rusia, pentru al şaptelea an consecutiv şi, pentru prima dată, proiectul a fost însoţit de un turneu eSports, cu jocul Dota 2. Astfel, KFC își manifestă interesul față de un nou public, reprezentat de tinerii pasionaţi de lumea sporturilor electronice.

Odată cu ediţia din anul acesta, vor fi incluse mai multe jocuri de tip eSports în cadrul proiectului. Astfel, un turneu de Counter-Strike: Global Offensive va strânge la un loc amatorii din Europa Centrală şi de Est, din țări precum: România, Albania, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Malta, Moldova, Polonia, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

KFC România s-a alăturat turneului de Counter-Strike: Global Offensive, din KFC Battle 2019, oferind astfel șansa tuturor românilor pasionați de acest joc să participe în competiție, în faza de calificări, având posibilitatea de a se număra printre câștigători.

Pentru a ajunge în faza finală a turneului, echipele vor trece printr-o etapă intermediară, care constă în calificări online deschise şi închise, în sistemul de ligi FACEIT. Cele două echipe CS:GO desemnate câştigătoare vor primi drept premiu o excursie, în perioada 13 şi 14 iulie, în Moscova, unde vor avea ocazia să participe în finala Grand Finale KFC BATTLE şi şansa să joace alături de echipe de top din lume. Câştigătorul campionatului CS:GO va primi o invitaţie la evenimentul StarLadder Major 2019, din Berlin.

În privinţa calificărilor deschise (CEE #1, CEE #2, CEE #3, CEE #4, CEE #5, CEE #6, CEE #7, CEE #8), acestea vor avea loc în fiecare zi de weekend, din 11 mai până pe 2 iunie. Totodată, competiţia este gratuită şi disponibilă oricărei echipe de amatori formate din jucători cu vârsta cuprinsă între 14 şi 30 de ani, cu excepţia jucătorilor profesionişti de CS:GO.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related