La Grand Cinema & More, meniurile îți aduc bilete gratuite la cele mai iubite filme pentru copii

La Grand Cinema & More, meniurile îți aduc bilete gratuite la cele mai iubite filme pentru copii

De Ziua Copilului, Grand Cinema & More oferă ocazia celor mici de a urmări gratuit unele dintre cele mai îndrăgite filme de animație și familie din toate timpurile!  Accesul în sală se face pe  baza voucherelor ce însoțesc meniurile Grand Cinema & More.  Astfel, toți cei care achiziționează în perioada 24 mai - 2 iunie un meniu pentru copii – clasic sau special, meniuri Uno sau Just4You, primesc un voucher care le va permite să intre gratuit la proiecțiile speciale de film din primul weekend din luna iunie.

Spectatorii pot alege să vizioneze pe marele ecran o serie de filme cult ale copilăriei, precum „Wall E”, „Sunt un mic ticălos” (Despicable Me), „E.T. Extraterestrul”, „Călătoria lui Chihiro” (Spirited Away), „Coco”, „Regatul de gheață”, „Compania Monștrilor” (Monsters, Inc.), Deasupra tuturor (Up).

Toate cele opt filme care vor fi proiectate de Ziua Copilului au fost alese cu ajutorul spectatorilor, care au avut posibilitatea să-și voteze peliculele favorite pe pagina de Facebook a Grand Cinema & More. Accesul la aceste filme se va face în limita locurilor disponibile.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related