Anca Surdu a desemnat New Fitness Diva  - Sportul este noua frumusețe 

Anca Surdu a desemnat New Fitness Diva  - Sportul este noua frumusețe 

5 săptămâni, 250 de înscrieri, 10 finaliste, 1 mentor, 5 invitați speciali și 2 câștigătoare, așa poate fi descrisă pe scurt campania-concurs New Fitness Diva, organizată de 4F pentru a promova frumusețea naturală obținută printr-un stil de viață activ și sănătos. Campania s-a bucurat de energia și entuziasmul participantelor care au demonstrat că „sportul este noua frumusețe”.

Totul a început cu o sesiune de coaching la Stay Fit Gym - un prilej pentru Anca Surdu, dubla campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică și mentorul campaniei, să le cunoască mai bine pe cele 10 finaliste și să seteze împreună obiectivele pentru săptămânile de training. Concurentele au participat la antrenamente intense organizate în centrele comerciale Promenada, Sun Plaza și ParkLake și au avut ocazia să se antreneze alături de Anca Surdu și invitații speciali - gimnastele Diana Bulimar și Lavinia Ioana Panaete, și blogger-ul Sânziana Negru, s-au încărcat cu energie pozitivă la prezentările de modă din Mega Mall și ParkLake alături de Maria Vigheciu și Andreea Remețan, au testat cele mai noi echipamente de training de la 4F în cadrul unei sesiuni foto în mișcare, și au învățat de la Chef Alexandru Cîrțu cum să prepare 3 rețete sănătoase în cadrul cooking class-ului organizat alături de LifeBox și Franke.

„Motivație, putere, ambiție, încredere, energie, sunt doar câteva dintre cuvintele care le caracterizează pe cele 10 finaliste New Fitness Diva. M-am bucurat să le cunosc și să le fiu mentor acestor fete care au înțeles că sportul le poate ajuta să se simtă mai puternice, mai echilibrate, mai frumoase. Le felicit pentru parcursul lor în acest concurs și sper să rămână motivate să își depășească propriile limite și să devină cea mai bună versiune a lor”, spune Anca Surdu (imaginea și mentorul campaniei New Fitness Diva by 4F).

Pasiunea pentru sport și puterea frumuseții s-au reunit în campania New Fitness Diva, iar poveștile unice ale finalistelor au fost promovate în media, OOH și DOOH, dar și în social media cu sprijinul influencerilor pasionați de sport.

 

„Ştim cu toţii că mersul la sală apare deseori pe lista promisiunilor însă pentru majoritatea sportul făcut în mod constant înseamnă un efort mult prea mare și mulți renunță înainte de a începe. Așa că inițiativa 4F a fost binevenită. Dupa 5 săptămâni intense suntem acum la final. Ne bucurăm că am fost parte din acest proiect maraton care ne-a impus să găsim soluții creative și să alegem acele canale de comunicare potrivite publicului țintă și obiectivelor campaniei. Am generat un conținut care a spus onest și credibil povestea New Fitness Diva, care a reușit să atragă atenția și a generat rezultatele dorite. Și ne bucurăm că am creat în jurul competiției o comunitate motivată și dornică de un stil de viață sănătos”, a spus Adriana Stanciu (PR Manager RAN Events).

 

Marea câștigătoare aleasă de Anca Surdu - Cătălina Olteanu, și câștigătoarea aleasă prin vot online - Ioana Pița, au devenit imaginea 4F pentru 2019 și au câștigat numeroase premii de la 4F, precum și de la partenerii campaniei - Stay Fit Gym, LifeBox, Douglas România și Franke.

„New Fitness Diva a fost o super experiență care ne-a oferit șanse unice tuturor celor care am participat: am avut ocazia să ne antrenăm alături de Anca Surdu - mentor, trainer și prieten pentru noi toate, am devenit mai motivate și disciplinate și ne-am făcut prietene care au aceeași pasiune”, a declarat Cătălina Olteanu (câștigătoarea competiției New Fitness Diva).

 

 

4F este un brand de haine și accesorii sportive de top lansat în Polonia în 2007, cu sediul în Cracovia. Parte din compania poloneză OTCF, alături de Outhorn și magazinele 4Faces cu brand-uri multiple, 4F combină cunoștințele și tehnologiile eficiente cu moda și stilul. 4F participă la cele mai mari evenimente sportive la nivel mondial și este prezent în viața echipelor sportive locale.

Cei 4F reprezintă FreedomFashionFuture și Fit și inspiră oamenii să facă sport în peste 27 de țări. Brandul 4F este prezent în România din anul 2016 și oferă numeroase opțiuni pentru iubitorii de sport online și în magazinele fizice din București: Sun Plaza, ParkLake, Mega Mall, Promenada și Militari Shopping.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Subiecte



Branded


Related