Jay Baer și alți experți de talie internațională, pe scena WeContent 2019

Jay Baer și alți experți de talie internațională, pe scena WeContent 2019

WeContent 2019, una dintre cele mai importante conferințe de content marketing din Europa, aduce în România experți de talie internațională. Printre ei se numără cunoscutul speaker Jay Baer, autor a șase bestselleruri și fondatorul Convince&Convert, companie ce a primit premiul pentru cel mai popular blog de content marketing și cel mai bun podcast de marketing de la Content Marketing Institute.

Pe lângă Baer, pe scena WeContent 2019 vor urca Sonja Jefferson, unul dintre cel mai apreciați experți în content marketing din UK, Jon Wuebben, fondatorul Content Launch și autorul mai multor cărți de succes, Marcus Tober, cunoscut expert SEO, numit European Search Personality of the Year în 2016, Jon Burkhart, strateg, speaker și autor cunoscut, dar și un showman de excepție, și Valentin Pintilescu, de la LooLoo Kids, cel mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est. Iar lista nu se oprește aici.

 

“Prima ediție a WeContent s-a bucurat de succes și am avut un feedback încurajator din partea participanților. Asta ne-a confirmat că există un interes real pentru content marketing în România și că este nevoie de informație de calitate. Așa că anul acesta ne-am propus să ducem evenimentul la următorul nivel și ne bucurăm să anunțăm acest lineup de speakeri excepționali - plus cei care urmează”, spune Constantin Stanciu, fondatorul conferinței.

 

În prima zi a evenimentului, sunt așteptați 450 de participanti, din rândul specialiștilor în marketing și comunicare, antreprenorilor și creatorilor de conținut. Aceștia se vor bucura de o zi plină de discursuri, conținut de calitate și lecții valoroase, networking relevant și inspirație pentru propriile afaceri. De asemenea, în ziua a doua, vor avea ocazia să facă parte dintr-unul dintre cele patru grupuri de Masterclass care vor lucra îndeaproape cu unul dintre experți pentru a aprofunda un subiect de content marketing relevant pentru ei.

WeContent 2019 va avea loc pe 7 și 8 noiembrie 2019 în București, la Băneasa Shopping City Grand Cinema & More. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la preț Super Early Bird. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related