Globalworth și Radio Guerrilla au pus la cale cel mai nou turneu din radioul românesc

Globalworth și Radio Guerrilla au pus la cale cel mai nou turneu din radioul românesc

Globalworth, cea mai mare comunitate de business din România, va găzdui Radio Guerrilla în turneu. Următoarele 16 ediții ale emisiunii Guerrilive se vor desfășura în cele 13 clădiri Globalworth printr-o serie de spectacole live deschise publicului larg. Prima ediție i-a avut ca invitați pe The Mono Jacks, care au concertat din Globalworth Campus, cel mai modern complex de business, care include trei turnuri de birouri, spații verzi de relaxare, zone de retail, precum și unul dintre dintre cele mai mari centre de conferințe din București.

Luni, pe 30 septembrie, trupa Jurjak va susține un concert în aer liber în Globalworth Green Court din str. Gara Herastrau, nr. 4, iar emisiunea va fi transmisă în direct la Radio Guerrilla (94,8 FM), dar și pe paginile de Facebook Globalworth și Radio Guerrilla, începând cu ora 17:00.

"Guerrilive se potrivește perfect comunității noastre de business și abia așteptăm să ne petrecem serile de luni printre acorduri muzicale live la Globalworth District, primul cartier de artă și tehnologie din Romania. Ascultătorii inteligenți de la Radio Guerrilla nu sunt doar cifre din studiile de audiență, ei au început să pună stăpânire pe clădirile Globalworth atât din interior cât și din exterior, așa că îi invităm să își noteze în continuare concertele Guerrilive în calendar și să sprijine muzicieni la fel de inteligenți ca ei, din primele rânduri!", a declarat Georgiana Oltenescu (Head of Marketing and Communication la Globalworth).

 

Globalworth District este cartierul care promovează noua generație de artiști români, transformând clădirile de birouri în spații de manifestare culturală ce găzduiesc festivaluri de artă vizuală, instalații interactive, inovații tehnologice și spectacole live.

"În studio există o doză mare de intimitate, «on air» trupele sau artiștii sunt mai dispuși să se arate pe sine decât să-și arate mușchii muzicali. Acum, în clădirile Globalworth s-au schimbat rolurile, eu sunt cel care le-a invadat spațiul oarecum familiar și sunt «musafir» pe scena lor. Aici, pe scenă, trupele sunt mai expansive muzical și zgârcite la vorbă. Oricum, dezideratul show-ului rămâne același: să afle ce e dincolo de muzică, de instrumente, de chipurile încordate și pline de transpirație sau inspirație ale muzicienilor. Cum e când se termină artistul și începe omul?", spune Bogdan Șerban (realizatorul Guerrilive).

 

Programul Globalworth District Live at Guerrillive este următorul*:

 • 30 septembrie – Jurjak – Globalworth Green Court (Strada Gara Herăstrău 4)
 • 7 octombrie – Șuie Paparude - Gara Herastrau (Strada Gara Herăstrău 4B)
 • 14 octombrie – Dimitri`s Bats – BOC (Strada George Constantinescu 3)
 • 21 octombrie – Byron - Globalworth Plaza (Șoseaua Pipera 42)
 • 28 octombrie – Lucia - City Offices (Șoseaua Olteniței 2-4A)
 • 4 noiembrie – Crize – TCI (Bulevardul Ion Mihalache 15-17)
 • 11 noiembrie – Grimus – Globalworth Tower (Blv. Barbu Văcărescu 201)
 • 18 noiembrie – Robin and The Backstabbers – Globalworth Campus (Dimitrie Pompeiu 4-6)
 • 25 noiembrie – Implant pentru Refuz – Globalworth Green Court (Strada Gara Herăstrău 4)
 • 2 decembrie – E.M.I.L. - Globalworth Plaza (Șoseaua Pipera 42)
 • 9 decembrie – Subcarpati – Globalworth Tower (Blv. Barbu Văcărescu 201)
 • 16 decembrie – Cardinal – BOC (Strada George Constantinescu 3)

*eventualele modificări și completări vor fi anunțate pe pagina de Facebook a evenimentului, Globalworth District Live at Guerrilive

Intrarea la spectacole este liberă.

Globalworth este o companie imobiliară listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări. În Polonia, compania deține o participație de 99,6% în Globalworth Polonia, un investitor care activează pe piața poloneză de real estate.

Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 2,5 miliarde de euro, la 31 decembrie 2018. Peste 90% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale.

Radio Guerrilla este despre toți cei care gândesc și simt la fel. Există din dorința de a elibera radioul de sub jugul mainstream-ului, de a fi vocea normalității, de a fi partenerul de discuție a celor puțini, dar buni. Ne place libertatea și nu libertinajul de consum. Ne place să punem cap acolo unde alții văd doar capătul.

Radio Guerrilla este în primul rând o poveste de succes, un exemplu de „se poate” în țara lui „nu se poate”.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related