EA SPORTS™ FIFA 20 a atins pragul de 10 milioane de utilizatori

EA SPORTS™ FIFA 20 a atins pragul de 10 milioane de utilizatori
  • Toţi utilizatorii FIFA 20 vor primi VOLTA COINS şi noi Squad Building Challenges la data de 17 octombrie
  • De la lansarea jocului în EA Access și Origin Access, au fost înscrise 1,2 miliarde de goluri în cele peste 450 de milioane de meciuri în FIFA 20

EA SPORTS™ FIFA 20 a depășit borna de 10 milioane de jucători la nivel global de la lansarea jocului în EA Access* și Origin Access*. Pentru a celebra realizarea, toți utilizatorii FIFA 20 înregistrați până la data de 17 octombrie 2019 vor fi recompensați cu 8.000 VOLTA COINS**, pe care îi pot utiliza pentru personalizarea avatar-ului lor și pentru a-și exprima stilul personal cât mai bine în VOLTA prin intermediul celor mai noi iteme disponibile în VOLTA Drop. Suplimentar, jucătorii vor avea la dispoziție un nou VOLTA FOOTBALL Squad Building Challenge, la completarea căruia vor putea obține recompense în joc.

La nivel global, EA SPORTS™ FIFA continuă să fie cel mai popular joc video de sport, etalând cifre impresionante:

  • Jucătorii au depășit 450 milioane de meciuri în FIFA 20, cu peste 1,2 miliarde de goluri înscrise în toate modurile de joc.
  • Modul de joc FIFA Ultimate Team continuă să crească din punct de vedere al numărului de utilizatori în cele 3 săptămâni de la lansare, cu peste 272 milioane meciuri disputate până în prezent. La acestea se adaugă cele peste 138 milioane de meciuri disputate în modul de joc Division Rivals, unde jucătorii concurează pentru a se califica în FIFA Ultimate Team Weekend League, având apoi ocazia de a deveni Campioni FIFA Ultimate Team și de a concura în turneele EA SPORTS FIFA 20 Global Series, parte a FIFA eWorld Cup™.
  • Noul mod de joc VOLTA FOOTBALL a devenit al doilea cel mai popular mod de joc din FIFA 20, cu peste 5 milioane de avatar-uri create până în prezent și meciuri virtuale disputate în arenele din jurul lumii, cele mai populare 5 locații din joc fiind Berlin, Roma, Lagos, Londra și Cape Town.

Pentru a afla mai multe detalii despre experiența jucătorilor angrenați în The World’s Game, puteți consulta infograficul de la acest link.

FIFA 20 este dezvoltat de studiourile EA România (București) și EA Vancouver, și este disponibil la nivel global pe platformele PlayStation® 4, Xbox One, și PC. Vă puteți alătura comunității EA SPORTS FIFA pe Facebook și Instagram, sau ne puteți urmări pe Twitter @easportsfifa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related