Fanii NFS se întrec zi și noapte în noul Need For Speed Heat

Fanii NFS se întrec zi și noapte în noul Need For Speed Heat
  • Una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video ale tuturor timpurilor se întoarce cu o nouă serie de curse stradale, urmăriri de poliție, mașini personalizate și o cultură auto autentică.
  • Need for Speed HeatTM este dezvoltat de EA România în colaborare cu studiourile EA din Göteborg și Guildford.
  • Cel mai nou titlu al seriei Need for Speed este disponibil la nivel global pentru PlayStation® 4, Xbox One și PC.

Electronic Arts lansează astăzi Need for Speed™ Heat, cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video, disponibil la nivel global pe PlayStation® 4, Xbox One și Origin™ pentru PC. Need for Speed Heat propulsează jucătorii în Palm City, o lume nou-nouță, unde competitorii își pot alege propriul mod de joc: fie urcă în ierarhii prin participarea la evenimente consacrate pentru a câștiga bani pe timpul zilei, fie riscă totul pentru reputație și recompensele mari, în cursele derulate noaptea.

 

"Este o mare onoare și totodată o foarte mare responsabilitate pentru EA România să contribuie la dezvoltarea unuia dintre cele mai apreciate jocuri video din lume. În cadrul studioului de la București avem o echipă extraordinară de specialiști în tehnologie și talente creative, care împreună cu colegii noștri din Göteborg și Guildford, depune toate eforturile pentru a oferi cea mai bună experiență pentru jucătorii din toată lumea. Suntem nerăbdători să aflăm reacțiile fanilor față de NFS HeatTM, pe măsură ce intră în lumea Palm City și descoperă povestea și noile caracteristici HeatTM pentru prima dată. Suntem entuziasmați că putem prezenta noua mecanică de joc Day & Night, prin care jucătorii trebuie să echilibreze câștigurile realizate pe timp de zi în cursele legale SpeedHunter Showdown cu participarea la curse ilegale pe timp de noapte pentru a-și crește reputația și a putea debloca misiuni și noutăți. Pe lângă această nouă abordare a modului de joc, ne bucurăm să anunțăm reîntoarcerea urmăririlor de poliție open-world și al modului multiplayer în timp real All Drive, ceea ce înseamnă că acum vă puteți alia cu prietenii voștri pentru a lupta împreună împotriva polițiștilor corupți din Palm City", a declarat Sorin Rizea (Game Designer, Electronic Arts România).

 

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în țara noastră și unul dintre cele trei studiouri la nivel global unde este dezvoltat NFS, alături de studiourile EA din Göteborg și Guildford. EA România este prezentă local din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed și UFC.

Echipa multidisciplinară de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experți UX, specialiști de testare și mulți alții.

În Need for Speed Heat, fanii se vor afla la volanul unora dintre cele mai emblematice mașini din lume, printre care și noi modele Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche și Polestar 1 – prima mașină hibrid-electrică de performanță, aflată la debutul în jocuri video. Need for Speed Heat oferă cele mai ample posibilități de personalizare de până acum, inclusiv o selecție largă de opțiuni pentru performanță și stil, oferindu-le jucătorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-și crea o mașină care nu cunoaște limite.

 

În plus, pentru prima dată în istoria francizei, Need for Speed HeatTM oferă posibilitatea de a-ți personaliza propriul personaj, pornind de la 12 avataruri prestabilite, ce pot fi adaptate în amănunt, în funcție de preferințele și stilul fiecărui jucător. Îmbrăcămintea și accesoriile Adidas, Givenchy, PUMA și ale altor branduri renumite permițându-le jucătorilor să își dezvolte un stil personalizat nu doar la volan, ci și în afara mașinii.

Jocul se desfășoară într-o lume urbană nouă, luminoasă, dar care devine un loc de joacă periculos odată ce soarele apune și este înlocuit cu luminile de neon. Inspirat de Miami, un oraș vibrant, cunoscut pentru amestecul multicultural de muzică, artă stradală originală și lumini nocturne uluitoare, Palm City este paradisul oricărui pilot de curse stradale. Ziua și noaptea se află în centrul evoluției în Need for Speed Heat. Pe parcursul zilei, jucătorii participă la cursele consacrate pentru a-și crește veniturile. Noaptea, ei trebuie să se întreacă în curse ilegale pentru a se remarca și a-și crește reputația. Când soarele apune situația se încinge, însă cei neînfricați vor fi recompensați pe măsură.

Abonații EA Access și Origin™ Access Basic se pot bucura de 10 ore în care se pot juca Need for Speed Heat și de o reducere de 10% la cumpărarea jocului. Abonații Origin Access Premier primesc beneficiile Basic, în plus față de accesul la joc pe PC pe toată perioada abonamentului.

Need for Speed Heat este disponibil la nivel global pentru PlayStation® 4, Xbox One și PC.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related