Profesorul vedetelor de televiziune se alătură echipei de traineri Cursuri Creative

Profesorul vedetelor de televiziune se alătură echipei de traineri Cursuri Creative

Aurelian Ciocan, cunoscut ca antrenorul vedetelor de televiziune, se alătură echipei de traineri Cursuri Creative. “Proful de dicție”, așa cum îl cunosc participanții la trainingurile sale, va susține un Masterclass de public speaking cu durata de 12 ore în care va aprofunda tehnicile de vorbire în public și dicție. 

Aurelian Ciocan este dublu licențiat, în actorie și logopedie și singurul profesor dicție și discurs public cu studii aprofundate din România. Dubla sa specializare îi permite să utilizeze tehnici avansate de predare în domeniu, oferind un beneficiu în plus participanților la cursurile pe care le susține. Competențele sale sunt deja recunoscute de peste 20 de televiziuni din România și Republica Moldova cu care a colaborat în ultimii 11 ani.  

Cursul se adresează tuturor celor care sunt la început de drum în public speaking și care trebuie să facă acest lucru prin natura meseriei pe care o au sau, temporar, pentru evenimente sau alte activități. Sunt așteptate la training și persoanele care au deja o experiență minimă în acest domeniu și doresc o abordare diferită în ceea ce privește pregătirea și livrarea unui mesaj în public. Trainerul va folosi tehnici eficiente de actorie pentru a răspunde provocărilor care pot apărea în timpul unui discurs, cum ar fi recâștigarea unui public neatent și găsirea unui răspuns pentru întrebările dificile. 

 

“Am structurat împreună cu echipa Cursuri Creative un curs de week-end, dedicat persoanelor interesate să își perfecționeze tehnica prezentărilor eficiente. Vom lucra la nivel aprofundat pe tehnici de prezentare, vom aborda noțiunile de dicție și vom depăși emoțiile specifice unui vorbitor neantrenat. Cursul este conceput sub forma unui masterclass, întrucât ne dorim ca el să ofere informații de calitate într-un program intensiv de două zile.”, spune Aurelian Ciocan.

 

Prima sesiune a programului de formare este organizată în luna februarie 2020. Cursul se adresează avocaților, managerilor, purtătorilor de cuvânt și oamenilor care vor să își îmbunătățească prezența publică. Pe parcursul celor două zile, participanții își vor putea corecta greșelile de dicție și vor aprofunda  regulile esențiale de frazare și cele de comunicare non verbală.

 

“Includerea în portofoliul nostru a cursului de public speaking este răspunsul la o nevoie reală a persoanelor din domeniul marketingului și comunicării cu care am colaborat de-a lungul celor nouă ani de activitate. Prezența publică este o condiție pentru livrarea prezentărilor de succes, dar și pentru o abordare mai curajoasă a rolului de manager în cadrul unei companii cu mulți angajați. Masterclass-ul pe care îl lansăm anul viitor este la un nivel de excelență care ne reprezintă întregul portofoliu, Aurelian Ciocan fiind un expert recunoscut la nivel național și internațional. Ne așteptăm ca în prima aparte a anului să livrăm minim 4 sesiuni de training.”, a declarat Bianca Preda (business manager în cadrul agenției de training).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related