Globalworth inaugureaza Tower 3 din complexul Globalworth Campus, cel mai extins parc de birouri din România

Globalworth inaugureaza Tower 3 din complexul Globalworth Campus, cel mai extins parc de birouri din România

Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, a finalizat constructia celui de-al treilea turn al complexului Globalworth Campus, cel mai extins parc de birouri din țară.

Al treilea turn de pe bulevardul Dimitrie Pompeiu va găzdui birourile Unicredit Services și o parte importantă a sediului Allianz. Mai exact două companii ale grupului german de asigurări își vor reloca activitățile din București în noua clădire din cadrul proiectului office, după ce au închiriat împreună 9.200 mp: Allianz Services, o divizie a Allianz Technology SE și Allianz Partners, entitatea B2B2C a grupului.

"Globalworth Campus a fost încă de la început un proiect foarte ambițios, gândit să ofere un ecosistem complex în cel mai extins parc de birouri dezvoltat în România. Tower 3, ultimul turn finalizat, respectă conceptul întru totul și se aliniază perfect ca design și funcționalitate cu celelalte două clădiri din complex, integrând eficient elemente din natură în spațiul de lucru. Grija pentru cei pe care îi găzduim în clădirile noastre se află la baza modelului nostru de business, de aceea vom face tot posibilul sa îi acomodam pe noii noștri chiriași în spatii premium în care atât birourile din interior cat și spațiile verzi din exterior sunt un teren propice pentru inovație și progres", a declarat Dimitris Pergamalis (Head of Construction & Development, Globalworth).

 

După finalizarea primei clădiri din Globalworth Campus în 2017 si a celei de-a doua în aprilie 2018, Tower 3, un turn inalt de 14 etaje și cu două niveluri subterane, oferă nu mai puțin de 33.000 mp de spații de birouri de închiriat, dar și 24.000 mp de spații sub nivelul solului. Complexul va îngloba și o sală de conferințe impozantă, de 1.800 mp, care va fi finalizată în cursul acestui an.

Construcția noii clădiri marca Globalworth a început în luna iunie 2018, iar proiectul a fost finalizat în ianuarie 2020, acesta fiind dezvoltat în întregime pe o perioada de 19 luni. Parcul office pune la dispoziția chiriasilor, pe langa birouri de calitate premium, și un spațiu de promenadă cu fântâni arteziene și spații verzi.

Un proiect amplu din portofoliul Globalworth, complexul Globalworth Campus le oferă chiriașilor spatii care mizează pe sustenabilitate și design avangardist, care încurajează inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul se înscrie în cele mai înalte standarde în materie de eficiență energetică: Tower 1 si Tower 2 se bucură în prezent de o acreditare BREEAM Excellent, iar noua clădire, Tower 3, este în curs de certificare cu același calificativ.

Proiectul Globalworth Campus include trei clădiri încadrate în clasa A, cu spații de birouri, retail și diverse alte facilităti, ce se întind pe o suprafață inchiriabila totală de peste 92.000 mp. Complexul a fost construit ca un areal gândit să ofere o experiență de lucru complexă și a fost ales ca soluție office de companii precum Amazon, Mindspace, Honeywell, Dell, Ademco, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Delphi sau Stradale, iar acum Unicredit si Allianz.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related