Primăvara începe cu P. Cu Pro FM Super Girl

Primăvara începe cu P. Cu Pro FM Super Girl

Concertul Pro FM Super Girl, pe a cărui scenă au urcat aseară, 5 martie 2020, artistele Delia, Lidia Buble, Jo, Roxen şi Joylin, a încins atmosfera la ParkLake Shopping Center și a adunat împreună sute de iubitori de muzică bună.

 

 

Roxen a cântat „Alcohol You”, piesa cu care România va participa anul acesta la concursul Eurovision. Artista a fost primită de public cu multă energie şi a avut emoţii, pentru că ieri a fost prima dată, după jurizarea pieselor pentru Eurovision, când a interpretat piesa pentru un public numeros. „Acum o să urmeze un moment mai sensibil pentru că o să cânt piesa cu care o să reprezint România la Eurovision”, a spus Roxen în fața zecilor de ecrane de telefon luminate care se pregăteau să imortalizeze momentul.

Delia a aruncat în aer mulțimea strânsă în jurul ei cu toate hiturile cântate. Artista a fascinat audiența cu energia ei și a mobilizat inclusiv oamenii de la etajul superior, care au cântat la unison cu publicul din fața scenei cele mai cunoscute piese ale Deliei. Între piese, Delia și-a invitat fanii să ia viaţa mai despacito şi să-și păstreze sufletul de copil.

Jo a creat momentul romantic al serii, atunci când pe scenă, alături de ea, a urcat şi Juno, iubitul ei. Împreună au cântat piesa „Caută-mă”. Cu zâmbetele fanilor în jur, Jo a cântat şi cea mai nouă piesă a ei, „Lacrimile”.

Rolul de super fată a fost asumat de Lidia Buble, care a avut un mesaj deosebit pentru fetele de la concert:

„Fetelor, vreau să vă spun un lucru foarte important, pe care să îl ţineţi minte. Să ştiţi că sunteţi frumoase exact aşa cum v-a lăsat Dumnezeu. Să vă iubiţi aşa cum sunteţi. Să vă uitaţi şi dimineaţa şi seara în oglindă, şi să faceţi aşa cum fac şi eu, şi să spuneţi «Doamne, dar ce superbă sunt!»”

 

Mădălina şi Coţofană, matinalii Pro FM de la Dimineaţă Blană, au fost cei care au animat concertul şi au oferit premii și dedicaţii publicului, alături de Joylin. Călin Olah a interacţionat cu oamenii din jur, care au dezvăluit cine este super fata din viaţa lor.

Delia a încheiat Pro FM Super Girl cu piesa „Da, mamă” şi cu multe aplauze. “Da, mamă, duminică este ziua ta. Da, super fată, duminică este ziua ta. Îţi mulţumim că exişti şi ne dorim să repetăm experienţa aceasta şi anul viitor. La mulţi ani, super fete!”, este mesajul echipei Pro FM pentru 8 martie.

 

Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, face parte din portofoliul Grupului Digi|RCS & RDS din 2015. Grupul Digi mai deține posturile radio Digi FM, Chill FM și Dance FM și televiziunile Digi24, Digi 4K, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea Film Now (pay-tv), posturile documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related