Christina Aguilera lansează piesa originală “Loyal Brave True” și o variantă nouă a “Reflection”, ambele incluse pe coloana sonoră a noului film de live-action marca Disney – “Mulan”

Christina Aguilera lansează piesa originală “Loyal Brave True” și o variantă nouă a “Reflection”, ambele incluse pe coloana sonoră a noului film de live-action marca Disney – “Mulan”

Deținătoare a numeroase discuri de platină și premii, super artista Christina Aguilera a lansat pe 6 martie, noua piesă originală “Loyal Brave True”, alături de o nouă variantă a “Reflection”, ambele cântece fiind incluse pe coloana sonoră a filmului de live-action “Mulan”.

Piesele însoțesc muzica originală din film și se regăsesc pe un album al Walt Disney Records, care poartă semnătura lui Harry Gregson-Williams și va fi lansat pe 25 martie.

Piesa “Loyal Brave True” a fost lansată ca single și poate fi deja ascultată. Cântecul a fost scris de Jamie Hartman, Harry Gregson-Williams, Rosi Golan și Billy Crabtree și produs de Jamie Hartman.

 

Președintele diviziei de Muzică și Coloane Sonore al Walt Disney Studios, Mitchell Leib, este cel care a luat legătura cu Christina Aguilera în numele proiectului.

“Christina e una dintre cele mai bune vocaliste ale tuturor timpurilor. Interpretarea ei originală a piesei Reflection din filmul animat de pe vremea când era o adolescentă necunoscută de 16 ani, are un loc de cinste în istoria muzicii și a fost o rampă de lansare pentru o carieră pe care nu o egalează nimic. Pe măsură ce acest film epic de live-action e gata să fie lansat, Christina Aguilera își folosește din plin abilitățile și anii de maturizare ca artist în film, reluând Reflection și interpretând noul cântec Loyal Brave True. Cred că aceste piese îi vor emoționa pe iubitorii de filme într-o manieră similară cu cea de acum 22 de ani”.

 

Christina Aguilera a declarat: “Filmul acesta și cântecul Reflection au coincis cu primul meu contract semnat. E uimitor să revin la o producție atât de puternică care este plină de semnificație și care a rezistat testului timpului: să rămâi fidel crezului tău, să continui să fii tu și să înveți să fii neînfricat. Noul meu cântec Loyal Brave True reprezintă un echilibru fin între vulnerabilitate și putere”.

 

“Reflection (2020)” este produs de Gregson-Williams. Piesa originală, un clasic al anului 1998, a fost scrisă de David Zippel și Matthew Wilder. Videoclipurile pentru ambele piese au fost regizate de regizorul filmului, Niki Caro și vor fi lansate în cursul lunii martie.

Renumitul regizor Niki Caro spune în super producția de live-action “Mulan” povestea unei tinere care își riscă viața, familia și dragostea pentru a deveni unul dintre cei mai curajoși luptători din China. Când Împăratul Chinei dă un decret potrivit căruia fiecare familie trebuie să dea armatei țării un luptător pentru a apăra teritoriul de invadatori, Hua Mulan, fata cea mare a unui brav războinic, nu ezită nicio clipă și se aruncă din plin în luptă. Deghizată în bărbat, ea are de trecut numeroase teste pentru a fi primită în armată și așa ajunge să își dezvolte forța interioară și să își descopere adevăratul potențial. Filmul este o călătorie epică la finalul căreia ea se transformă într-un războinic onorabil și își câștigă respectul națiunii, făcându-l pe tatăl ei mândru.

 Din distribuția “Mulan” fac parte cunoscuți actori internaționali ca: Yifei Liu (Mulan), Donnie Yen (comandantul Tung), Tzi Ma (Zhou), Jason Scott Lee (Böri Khan), Yoson An (Honghui), Ron Yuan (Sergentul Qiang), Gong Li (Xianniang) și Jet Li (Împăratul).

Filmul este regizat de Niki Caro, iar scenariul este semnat de Rick Jaffa & Amanda Silver, alături de Lauren Hynek & Elizabeth Martin, plecând de la poemul “Balada lui Mulan.”

Christina Aguilera deține șase premii GRAMMY, fiind una dintre cele mai reputate artiste, recunoscută pentru vocea puternică și hiturile lansate. De-a lungul carierei ei, a vândut peste 43 de milioane de discuri în lumea întreaga. Christina Aguilera a avut numeroase hituri pe locul 1 în Topul Billboard 100, fiind una dintre cele patru artiste care au dominat topul de-a lungul a trei decade consecutive, începând din anii ’90. A primit o stea pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood și este singura artistă sub 30 de ani care a fost inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai buni 100 de cântăreți din toate timpurile. Anul trecut, Aguilera a fost onorată cu prestigiosul premiu Disney Legend Award pentru activitea ei și dedicarea ei. De asemenea, din 2009 ea este ambasador al efortului global Yum! Brands’ World Hunger Relief pentru eradicarea foametei și a strâns peste 150 de milioane de dolari pentru acest program.

Regizat de Niki Caro, filmul “Mulan” este distribuit în România de Forum Film România și are premiera în cinematografe în data de 27 martie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related