Flori de Florii: Colecția Floria.ro pentru cei peste 1 milion de români care își serbează onomastica

Flori de Florii: Colecția Floria.ro pentru cei peste 1 milion de români care își serbează onomastica

De Florii, 1,4 milioane de români își serbează onomastica, iar dintre aceștia aproape 900.000 sunt femei. Într-o perioadă de distanțare socială, când petrecerile tradiționale sunt amânate, florile au devenit mesagerul perfect, fiecare buchet de flori fiind purtător de bucurie și culoare. Astfel, Floria.ro a lansat o colecție specială cu aranjamente și buchete de sezon, astfel încât aniversarea celor cu nume de floare să primească atenția cuvenită.

La o lună de la restricțiile impuse de autorități în contextul noului coronavirus, apropierea de sărbătorile de Paște capătă noi valențe. Astfel, în apropierea Floriilor, moment când peste 1,4 milioane de români își serbează onomastica, Floria.ro a lansat o colecție specială, dedicată celor care poartă nume de flori. Astfel, flori de sezon proaspete și parfumate promit să aducă veselie și culoare celor dragi, chiar și când nu putem fi fizic alături de ei.

"Printre cele mai apreciate buchete de flori sunt, indiferent de sezon, buchetele de trandafiri, însă  și aranjamentele florale cu flori de primăvară – zambile, lalele, liliac, narcise și multe altele. Anul acesta, se remarcă o tendință de a comanda inclusiv plante de apartamente cadou, dat fiind că distanțarea socială ne-a îndepărtat inevitabil de contactul direct cu natura. 

Am aplicat de la început recomandarea de a păstra distanțarea socială și reducerea ieșirilor din mediul controlat al casei, dar încercăm să fim, mai mult decât oricând, mesager pentru cei dragi, aducând la ușa lor florile preferate atât de Florii, cât și pur și simplu pentru a înveseli casa, în preajma sărbătorilor de Paște și nu numai. Am luat o serie de măsuri necesare care ne permit să ne continăm activitatea, atât în ceea ce privește stafful Floria.ro, cât și în privința interacțiunii cu clienții noștri. Scopul nostru este de a aduce cât mai multă bucurie, dar în condiții de siguranță", a precizat Marina Popescu (director general Floria.ro).

 

Florile sunt ținute în încăperi sterile, iar suprafețele, vasele, ustensilele folosite la realizarea buchetelor de flori sunt de asemenea dezinfectate zilnic, chiar și de mai multe ori pe zi, cu soluții care distrug bacteriile, dar nu afectează florile. Mai mult, buchetele de flori sunt livrate cu toate măsurile de precauție, plata se face exclusiv online, iar livrarea se poate face contactless, lăsând buchetul la ușa destinatarului. Livrarea se face în două ore de la plasarea comenzii, atât în București, cât și în țară.

 

Grupul Floria este unul dintre cele mai mari grupuri de companii de pe piața de flori din România. În prezent, grupul administrează cea mai importantă platformă online de vânzare de flori - Floria.ro (de 5 ori câștigătoarea titlului de "Florăria Anului", în cadrul Galei Premiilor e-Commerce, în 2010, 2013-2017), divizia de vânzări speciale - Floria la Evenimente, rețeaua de florării - Floria În Stradă, Școala de design floral - Floria, divizia de Amenajare Peisageră, precum și Floria Vânzare Engros - distribuitor engros de flori, plante și accesorii. Începând cu luna mai 2015, Grupul Floria a devenit Furnizorul Oficial al Casei Regale a României, iar în 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related