Floria.ro, colecție de Florii: 99 de buchete pentru cele mai populare nume

Floria.ro, colecție de Florii: 99 de buchete pentru cele mai populare nume

În România, peste 850.000 de femei își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor. În topul cadourilor oferite sărbătoritelor, florile rămân, în mod cert, alegerea cea mai potrivită. Ca în fiecare an, Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, a pregătit o colecție dedicată, iar buchete împletesc numele sărbătoritelor cu florile atribuite acestora. Hortensii, anemone, narcise, crini, iriși, dar și lalele, frezii, minirosa ori alstroemeria sau trandafiri, toate sunt astfel vedete ale colecției de primăvară.

Designerii florăriei online au conceput, pornind de la semnificația numelui sărbătoritei, buchete și aranjamente florale în cromatică delicată pentru a celebra cele mai populare nume de femei, sărbătoritele de Florii. Astfel, pornind de la simbolistica numelui Florina sau Prințesa Florilor – ce denotă creativitate, energie și sensibilitate - propunerea Floria.ro pentru cele care poartă acest nume este un buchet spectaculos cu cele mai frumoase flori de primăvară. 

De asemenea, dacă în cazul buchetului pentru Narcisa, culoarea predominată este galben energizant, iar pentru Iris alb sau mov, pentru buchetul Hortensia, designerii Floria.ro propun un buchet pastelat în nuanțe de roz, piersică și violet.

"Atenția la detalii este mereu apreciată, iar a oferi sărbătoritei un buchet care îi poartă numele este, cu siguranță, o surpriză frumoasă și, totodată, un gest atent care o va impresiona. Și nu numai de Florii. A trimite de ziua onomastică un buchet creat special pentru sărbătorită – cum ar fi Crina, Elena, Violeta, Sânziana - rămâne un cadou delicat, elegant, simplu și frumos exact ca numele pe care îl poartă. Am gândit, așadar, o colecție pentru cele mai întâlnite nume, am adunat cele mai optimiste culori, am ales cele mai frumoase flori și le-am combinat delicat, într-o colecție de designer", a declarat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Aranjamentele florale din colecția dedicată Floriilor au prețuri ce pornesc de la 110 lei de lei, sunt disponibile pe site-ul Floria.ro și pot fi livrate oriunde în țară în 2-4 ore de la confirmarea comenzii sau internațional în 24 de ore.

Flori ambalate în cutie, cel mai nou serviciu Floria

Primăvara mai vine cu o veste bună pentru cei ce iubesc florile. Astfel, începând din acest sezon, pe fondul creșterii gradului de recurență a comenzilor plasate de clienții care își doresc flori pentru acasă, Floria.ro lansează serviciul Buchete de flori ambalate în cutie.

Produsele din această selecție oferă clienților multiple beneficii, de la preț mai avantajos la disponibilitate, indiferent de localitate.  Buchetele sunt livrate prin intermediul unui curier, în termen de 24-48 ore de la confirmarea comenzii, într-un ambalaj rezistent, gândit în așa fel încât să fixeze buchetul de flori, pentru a nu se deteriora în timpul transportului. Florile ajung proaspete la destinație, fiind însoțite de o rezervă de apă.

"Cei 12 ani de Floria.ro ne-au învățat multe despre importanța florilor în viața noastră, despre beneficiile lor, inclusiv în reducerea stresului, despre cum florile sunt alegerea potrivită, indiferent de ocazie, dar și despre oamenii care vor să își facă zilnic mici bucurii. Am observat că multe femei își comandau săptămânal flori pentru acasă și așa ne-am gândit că merită o categorie doar a lor, un serviciu special, și așa s-a născut ”Buchete de Flori ambalate în cutie”. Păstrăm aceeași calitate a florilor, aceeași prospețime și același design premium cu care ne-am obișnuit clienții", a mai declarat Marina Popescu.

Colecția Buchete Ambalate în cutie conține peste 20 de aranjamente florale cu prețuri ce pornesc de la 149 lei de lei. Printre alegerile specialiștilor Floria.ro se numără lisianthus, floarea soarelui, minirosa, gerbera și trandafiri.

Floria.ro este o afacere născută din pasiunea pentru flori și dragostea pentru frumos, în 2010. Cu o evoluție excelentă pe piață, Floria.ro este magazinul online, care oferă clienților creații florale unice, cu un design în acord cu tendințele din lumea modei internaționale, dar adaptat la cerințele pieței din România. În cei aproape 12 ani, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, în 2-4 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara. 

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ''Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România”. Încă de la înființare, dar mai ales în ultimii ani, Floria.ro a adus în permanență inovația tehnologică mai aproape de clienții care își doresc să trimită buchete spectaculoase în toate colțurile lumii. 

Din mai 2015, Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente, iar în luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related