121 tribe – noua platformă globală de wellness care oferă acces la cei mai renumiți experți în sănătate și nutriție

121 tribe – noua platformă globală de wellness care oferă acces la cei mai renumiți experți în sănătate și nutriție

Cei care își doresc un stil de viață sănătos și sustenabil vor avea acces, începând cu data de 18 mai, la noua platformă globală de wellness 121 tribe, ce reunește experți de renume mondial în sănătate și nutriție, atleți, bloggeri și ambasadori, care inspiră milioane de oameni să își transforme stilul de viață.  

Platforma de wellness 121 tribe a fost dezvoltată și lansată pe piața internațională de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm.

Primul program disponibil - Unlock your true potential a fost creat de expertul de sănătate de renume internațional Darin Olien, denumit și “vânătorul de superalimente” împreună cu Sorina Fredholm, wellness influencer, health coach și instructor de yoga. Acesta este un program complet de transformare, ce cuprinde informații despre un stil de viață sănătos sub formă de video-uri, articole și podcasturi, dar și planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.

Misiunea 121 tribe este să inspire și să ajute oameni din întreaga lume să trăiască sănătos și sustenabil. Experții de renume din domeniul sănătății se bazează doar pe cărți, social media sau bloguri pentru a-și comunica mesajele. Noi le transformăm expertiza într-o călătorie interactivă și antrenantă, ajutând utilizatorii să își transforme complet stilul de viață”, declară Mikael Fredholm.

 

“Primul nostru expert este Darin Olien, cunoscut caIndiana Jones a superalimentelor”, autorul cărții “Superlife” și gazda unui nou documentar Netflix despre superalimente, sănătate și mediu. Fiecare rețetă din acest plan asigură o hrănire sănătoasă, fără a sacrifica din gust. Iar sesiunile de yoga și antrenamentele sunt foarte eficiente și ușor de făcut acasă. Faptul că acest program este mereu la îndemână, pe telefon, îl face cu atât mai ușor de urmat, iar după 21 de zile utilizatorii își vor da seama că și-au format obiceiuri noi și sănătoase pe care le vor putea urma în mod firesc întreaga viață”, declară Sorina Fredholm.

 

Scopul meu principal este ca cei care beneficiază de program să fie sănătoși, în formă și să se simtă minunat. Îmi doresc să consume mâncare de calitate și să aibă energia să trăiască viața pe care și-o doresc și o merită”, declară Darin Olien.

 

Programul cuprinde și planuri de antrenament formate din exerciții de fitness și sesiuni video de yoga ghidate de Sorina Fredholm. Este interactiv și ușor de utilizat, iar experții sunt alături de utilizatori la fiecare pas, pentru a îi ghida și motiva.

Aplicația 121 tribe va putea fi descărcată gratuit din AppStore. Planul Unlock your true potential creat de Darin Olien și Sorina Fredholm se poate experimenta gratuit pentru trei zile, iar accesul la întregul program costă 79$. Campania de pre-order este în derulare până pe data de 18 mai cu un preț special de 49$.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related