Băuturile răcoritoare din gama Green Flavors de la Green Cola, votate Produsul Anului 2020

Băuturile răcoritoare din gama Green Flavors de la Green Cola, votate Produsul Anului 2020

Green Cola a câștigat premiul Produsul Anului 2020 pentru produsele din gama Green Flavors: Green Orange, Green Lemon și Green Sour Cherry, în categoria băuturi răcoritoare carbonate. Premiul a fost acordat în urma validării de către un juriu de specialitate, umată de votul consumatorilor din România, acordat pe criterii de inovație, atractivitate și intenție de cumpărare.

În fiecare an, competiția recompensează inovația, încurajând consumatorii să voteze produsele recent lansate pe piață. Produsele premiate din gama Green Flavors – Green Orange, Green Lemon și Green Sour Cherry – au fost introduse pe piața din România în 2019, respectând principiile rețetei originale Green Cola și angajamentul brandului de a inspira consumatorii să aibă curajul să viseze.  

Astfel, în linie cu valorile Green Cola, toate cele trei produse înlocuiesc îndulcitorii tradiționali, precum zahărul și aspartamul, cu stevia, un îndulcitor natural ce asigură un aport caloric redus, oferind alternativa unei băuturi răcoritoare unice, mai sănătoase. Mai mult decât atât, inovația întregii game constă în conținutul ridicat de arome și sucuri naturale. Produsele sunt disponibile în trei sortimente, cu suc de portocală, lămâie, respectiv cireșe, fiind astfel o alegere ideală pentru a completa un stil de viață sănătos.

 

„Suntem mândri și onorați că trei dintre băuturile răcoritoare pe care le-am lansat recent pe piață au fost votate Produsul Anului 2020. Acest premiu reprezintă confirmarea că livrăm, într-adevăr, ce este mai bun pentru consumatorii noștri și recunoașterea angajamentului pe care ni l-am asumat încă de la intrarea pe piața din România, în 2017. Este și cea mai puternică încurajare să ne continuăm activitatea, nu doar prin a inova, ci rămânând un ascultător activ al consumatorilor din România și susțintător al unui stil de viață mai sănătos și mai responsabil”, a declarat Ioannis Ferfelis (General Director Elgeka Ferfelis Romania SA).

 

Noua gamă completează portofoliul companiei după lansarea Green Cola, în 2017, ca un răspuns inovator la nevoia în creștere a consumatorilor pentru o alternativă naturală, mai sănătoasă pe piața băuturilor răcoritoare carbogazoase.

Filosofia și inovația la nivel de produs a gamei Green Favors au la bază misiunea Green Cola de a oferi consumatorilor de băuturi răcoritoare carbogazoase cea mai sănătoasă opțiune. Astfel, toate produsele din portofoliu sunt îndulcite în mod natural cu stevia, fără zahăr adăugat și fără aspartam, rezultând o băutură cu aport caloric redus sau nul, fără a afecta gustul.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related