AquaVia premiată la Bruxelles cu premiul "Crystal Award"

AquaVia premiată la Bruxelles cu premiul "Crystal Award"

Apa natural alcalină AquaVia pH 9.4 a obținut, pentru al treilea an consecutiv, o certificare internațională de 3 stele pentru gustul său de la International Taste Institute din Belgia, devenind singura apă din România cu certificarea “The Crystal Taste Award” în 2020. Premiul “Crystal Taste” este acordat produselor care au primit premiul “Superior Taste” timp de 3 ani la rând.

International Taste Institute din Belgia (fosta iTQi) este cea mai mare organizație care reunește peste 200 chefi și somelieri apreciați la nivel internațional, selectați pe baza expertizei și experienței lor în analiza gustului. Aceștia dau un feedback obiectiv producătorilor cu privire la gustul produsului lor. Produsele sunt analizate și clasificate printr-o metodologie neutră, într-o testare ”blind”, fără a cunoaște denumirea mărcii sau proveniența ei. În funcție de analiza senzorială, acestea sunt certificate cu 1, 2 sau 3 stele, similar stelelor Michelin din gastronomie. Produsele cu scoruri înalte primesc distincția “Superior Taste Award”.

AquaVia, una dintre cele mai alcaline ape de izvor naturale din lume, are un gust excepțional datorită trecerii acesteia prin straturile geologice situate la sute de metri adâncime, în Munții Apuseni. În drumul său spre suprafață, apa natural alcalină AquaVia întâlnește formațiuni geologice complexe care datează de mai bine de 145 milioane de ani. Pe acest traseu, apa AquaVia, parcurge straturi formate din roci vulcanice, nisipuri si roci calcaroase, de la care își împrumută proprietățile fără a fi nevoie să-i aducem îmbunătățiri artificiale. AquaVia este îmbuteliată direct de la sursă pentru a-și păstra proprietățile sale unice.

AquaVia este prezentă atât pe piața din România, cât și pe cea din SUA, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Polonia, Spania, Marea Britanie și Țările Baltice.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related