Votat Produsul Anului 2020: LONCOLOR EXPERT HempStyle, cea mai nouă gamă de la cel mai bine vândut brand de vopsea de păr din România

Votat Produsul Anului 2020: LONCOLOR EXPERT HempStyle, cea mai nouă gamă de la cel mai bine vândut brand de vopsea de păr din România

Gama LONCOLOR EXPERT HempStyle a fost votată de consumatorii din România „Produsul Anului 2020” la categoria vopsea de păr.

Votat Produsul Anului®  este un concept internațional care premiază produsele inovatoare, prezent in 47 de țări.  Studiul de piață a fost realizat online, de Exact Business Solutions în perioada 06 martie – 09 aprilie 2020, pentru 30 de categorii, pe un eşantion total de 5469 de consumatori români, cu vârste intre 18-54 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eșantionul este reprezentativ la nivel urban și este cel mai amplu studiu pentru produsele și serviciile noi și inovative disponibile pe piață. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 1.3%.

Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Produsele câștigătoare au fost votate, de către consumatori, dintre produsele comparate în competiţie. Ca regulă, în studiu se pot înscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni anterioare startului competiţiei.

Noua gamă LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, destinată colorării permanente a părului, lansată de brandul românesc LONCOLOR aduce pe piață o noutate: extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteinele din orez formează o compoziție care acționează ca înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă. Alături de acestea, uleiul de jojoba conține Omega-6 și Omega-9, acizi grași nesaturați care produc un efect antioxidant și protejează scalpul de radicalii liberi. Fiind similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman, uleiul de jojoba are efect emolient și nutritiv.

Recent, LONCOLOR a încheiat un parteneriat cu Roxen, reprezentanta României la Eurovision  2020. Prin acest parteneriat artista devine brand ambassador al gamei LONCOLOR EXPERT HEMPStyle pentru următorii 3 ani.

 

„Cu fiecare produs pe care îl lansăm pe piață ne dorim să satisfacem cele mai exigente cerințe ale celor care aleg an de an LONCOLOR și să venim cu propuneri atrăgătoare în fața celor care nu au facut-o până acum. Datorită lor suntem un brand longeviv, și primul în categoria „vopsea pentru păr” ca volum de vânzări. Prin gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle ne-am dorit să le oferim clientelor o experiență inedită a vopsitului acasă, o vopsea pentru păr cu formulă inovatoare care să transforme în realitate visul unei culori perfecte acasă. Gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle cuprinde 17 nuanțe intense, 17 culori de vis permis. Este deja al doilea titlu „Votat Produsul Anului” pe care îl câștigăm, mărturie a faptului că reușim să surprindem plăcut consumatorii.”, a punctat Alina Pescaru (Manager Comunicare LONCOLOR).

 

LONCOLOR nu se află la prima distincție de acest gen. În anul 2017, LONCOLOR a primit titlul „Votat Produsul Anului” pentru LONCOLOR EXPERT Oil Fusion, prima vopsea pentru păr îmbogățită cu o doză de patru uleiuri 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant, pentru o experiență de colorare cu adevărat uimitoare, o inovație care s-a dovedit un pariu câștigător, fiind un produs extrem de apreciat în continuare de consumatori.

 

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de 27 de ani în domeniu.

LONCOLOR este brandul românesc numărul 1 în categoria vopsea pentru păr având în portofoliu game care adresează nevoilor diferite ale consumatoarelor:

  • Vopsea de păr: LONCOLOR Expert HEMPstyle, LONCOLOR Expert Oil Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Ultra Max, LONCOLOR Expert Quick Color Touch
  • Produse de Îngrijire: LONCOLOR Trendy, LONCOLOR Expert, LONCOLOR Michel Mercier
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related