Rețeaua PENNY ajunge la un număr de 260 de magazine în România

Rețeaua PENNY ajunge la un număr de 260 de magazine în România

Rețeaua de magazine PENNY se extinde cu o nouă unitate în Craiova, județul Dolj. Astfel, rețeaua ajunge la 260 de spații deschise în România.

Noul magazin PENNY situat pe Strada Amaradia, nr. 28 din Craiova are un spațiu de vânzare de 796 m2, care va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 22:00 și duminică între 08:00 - 20:00. Pentru confortul clienților săi, o echipă de 13 angajați va fi disponibilă pentru a oferi consultanță cu privire la produsele căutate, în timp ce clienții care dețin o mașină personală beneficiază de posibilitatea de a folosi unul dintre cele 53 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. Magazinul dispune de patru case de marcat.

 

În anul fiscal 2019, PENNY a înregistrat o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane clienți au vizitat magazinele din întreaga țară. Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

Magazinele PENNY au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine. În cadrul procesului de remodelare, accentul a fost pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related