[Noii antreprenori] Cătălin Modorcea: Este important să fim conștienți că atunci când pornim un business, nu este doar al nostru

[Noii antreprenori] Cătălin Modorcea: Este important să fim conștienți că atunci când pornim un business, nu este doar al nostru

Încă din liceu, Cătălin Modorcea și-a propus să fie antreprenor. Dar nu a vrut să fie un antreprenor nepregătit. Așa că a trecut prin mai multe etape: 7 ani de experiență în marketing digital, Ambasador Upwork România, organizarea primului TEDx și lansarea xpresscups, primul său business, anul acesta. 

Am ales industria cafelei de specialitate pentru primul meu business pentru că sunt foarte pasionat de cafea și mi-a plăcut mult ideea de a avea propriul brand de cafea de specialitate.

 E foarte important când începi o afacere, spune Cătălin, să înțelegi țesătura de conexiuni din jurul ei: partenerii, angajații, clienții, comunitatea din care face parte. Deschiderea față de ceilalți și reziliența sunt cele mai importante pentru un antreprenor: doar așa poate face față atât vremurilor bune cât și vremurilor mai dificile sau incerte. Mai multe despre toate acestea, povestește Cătălin mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related