GOOD-FOOD.ro, serviciu de livrare al mâncării lansat în plină pandemie, vine cu o nouă abordare, mai flexibilă

GOOD-FOOD.ro, serviciu de livrare al mâncării lansat în plină pandemie, vine cu o nouă abordare, mai flexibilă

UNIVERSUM, în colaborare cu Lagoo Snagov au pus bazele GOOD-FOOD.ro în luna martie a acestui an, un serviciu apărut ca răspuns al nevoii de a avea acces la mâncare gătită, în cele mai sigure condiții. De la lansare, GOOD-FOOD.ro a avut 1546 de clienți, 5064 de meniuri preparate și 36.848 de km parcurși pentru livrări. Ca noutate, începând cu luna iulie, serviciul și-a extins gradul de flexibilitate. Astfel, clienții pot alege prin intermediul unui calendar zilele în care doresc să-și comande meniuri.

GOOD-FOOD.ro este o opțiune time-saving, cu trei tipuri de meniuri diverse: Standard, Veggie și Gourmet. Siguranța rămâne una dintre preocupările principale ale serviciului, astfel întreg procesul este în continuare gestionat in-house, de la aprovizionare, prepararea meniurilor, livrare, până la relația cu clienții.

Creat în plină pandemie ca răspuns la situația generată de COVID-19, GOOD-FOOD.ro devine mai flexibil, adaptându-se constant nevoilor clienților. Aceștia pot comanda pentru o singură zi sau pentru o întreagă lună, folosind calendarul disponibil pentru toate cele trei tipuri de meniuri. De asemenea, meniurile sunt diversificate și schimbate săptămânal, iar clienții pot alege în ce zi să fie livrată mâncarea, atât acasă cât și la birou.

Calitatea mâncării este una dintre prioritățile serviciului, așadar preparatele se realizează întotdeauna cu ingrediente proaspete și atent alese. În același timp, rețetele se diversifică constant pentru a oferi mai multă varietate. Feedback-ul primit de la clienți ajută la optimizarea permanentă a întregului serviciu. Iar pentru cei care s-au întors deja la birou, GOOD-FOOD.ro vine în curând cu varianta în care bucureștenii își pot comanda doar prânzul.

GOOD-FOOD.ro se adresează profesioniștilor din mediul de business, care lucrează atât de acasă, cât și de la birou, persoanelor preocupate de un stil de viață sănătos și celor care vor să dedice mai mult timp pasiunilor și mai puțin timp cumpărăturilor și gătitului.

 

,,Cred în reinventarea afacerilor în această perioadă, tocmai de aceea GOOD-FOOD.ro vine acum cu îmbunătățiri și schimbări, pentru că vrem să rămânem relevanți în continuare pentru clienții noștri și pentru piața din România. De acum, oricine poate să comande meniurile în avans cu până la cinci săptămâni, tocmai pentru că este nevoie de soluții care să fie time-saving și flexibile. Am decis să rămânem dinamici și să ascultăm cu atenție ceea ce clienții ne transmit prin feedback și să aplicăm sugestiile lor. GOOD-FOOD.ro este mai mult decât o mâncare gustoasă, este un serviciu complex care se adaptează și inovează permanent și care pune preț pe satisfacția clienților.” a declarat Cristian Hossu (Managing Partner, UNIVERSUM).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related