Primul program de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 dedicat personalului din industria hotelieră din România. Un demers al Sistemului Medical MedLife și Răzvan Pascu

Primul program de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 dedicat personalului din industria hotelieră din România. Un demers al Sistemului Medical MedLife și Răzvan Pascu
  • Programul se adresează exclusiv personalului din prima linie de interacțiune cu turiștii: recepționer/ă, camerist/ă, ospătar/ ospătăriță, lucrător spa hotel etc.
  • MedLife pune la dispoziția angajaților din industria hotelieră mii de teste gratuite pentru depistarea anticorpilor IgG;
  • Testele serologice IgG arată dacă o persoană a intrat în contactul virusul, indiferent dacă a avut sau nu simptome specifice;
  • Rezultatele testelor sunt confidențiale și, indiferent de rezultat, nu se impune izolarea, carantina sau suspendarea activității la locul de muncă.

În plin sezon al vacanțelor pe timp de pandemie, Sistemul Medical MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, alături de Răzvan Pascu, antreprenor și consultant de marketing în domeniul turistic și hospitality, vin în sprijinul industriei hoteliere cu un program național de testare gratuită pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19, dedicat personalului din prima linie de interacțiune cu turiștii.

Demersul Testează-te! Află! Protejează! se desfășoară la nivel național și se adresează exclusiv angajaților din industria hotelieră care au contact direct cu turiștii (recepționer/ă, camerist/ă, ospătar/ ospătăriță, lucrător spa hotel etc.). În cadrul programului, MedLife pune la dispoziție mii de teste care detectează prezența anticorpilor specifici COVID-19 în organism, produși ca răspuns la infecția cu noul coronavirus.

 

Încă de începutul pandemiei am căutat soluții de a veni în sprijinul companiilor din România în era COVID și de a le ajuta să își repornească activitatea, pe măsură ce acest lucru a fost posibil. Continuăm această inițiativă, de data aceasta îndreptându-ne atenția asupra uneia dintre cele mai afectate industrii, turismul. După mai bine de două luni de restricții, am observat cu toții nevoia românilor de a călători, majoritatea alegând destinații turistice autohtone. Aceste lucru nu poate decât să ne bucure, însă nu trebuie să neglijăm nevoia de protecție și siguranță a angajaților din industria hotelieră, care, în ciuda contextului epidemiologic, intră zilnic în contact direct cu numeroase persoane. Prin acest demers, ne propunem să ajutăm atât angajații, cât și angajatorii să își desfășoare activitatea cu încredere și responsabilitate, oferindu-le posibilitatea de a afla dacă personalul din prima linie a intrat în contact cu virusul”, a declarat Mihai Marcu (CEO MedLife).

 

"Turismul este cea mai afectată industrie în urma acestei pandemii și va continua să nu funcționeze la capacitate maximă mult timp de-acum înainte. Mă onorează acest parteneriat cu liderul pieței medicale private din România și totodată, mă bucur că cei care lucrează în industria hotelieră au acum posibilitatea de se testa gratuit pentru depistarea anticorpilor COVID-19”, a adăugat Răzvan Pascu (consultant marketing în domeniul turistic și partener al acestui demers).

 

Rezultatele testelor sunt confidențiale

Testele serologice pentru depistarea anticorpilor IgG presupun recoltarea unei probe de sânge, iar rezultatele sunt confidențiale, putând fi accesate într-un interval de 24-72 ore,  pe baza unui cod unic.

Un rezultat pozitiv confirmă că persoana testată a intrat în contact cu virusul SARS-CoV-2, fără a se impune, însă, carantina, izolarea sau întreruperea activității la locul de muncă, testarea RT-PCR în vederea diagnosticării realizându-se doar la recomandarea medicului. Un rezultat negativ arată fie că persoana testată nu a fost purtător al virusului în trecut, fie că perioada de timp de la infectare este încă insuficientă pentru dezvoltarea anticorpilor.

 

Testare gratuită în toate clinicile și centrele de recoltare MedLife din țară

Personalul din industria hotelieră se poate testa în toate clinicile MedLife din țară, precum și în cele 147 de puncte de recoltare de la nivel național. 

Pentru a beneficia de gratuitate, angajații din linia întâi trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere, care să ateste că fac parte din grupul țintă. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related