EA SPORTS anunță selectarea lui Kylian Mbappé pentru coperta FIFA 21

EA SPORTS anunță selectarea lui Kylian Mbappé pentru coperta FIFA 21

EA SPORTS a dezvăluit astăzi că superstarul francez în vârstă de 21 de ani, Kylian Mbappé, va figura pe coperta FIFA 21.

Mbappé, unul dintre cele mai promițătoare tinere talente din joc, este reprezentantul următoarei generații de mari fotbaliști. Pe lângă talentul său extraordinar, acesta întruchipează și spiritul comunității globale FIFA, atât prin implicarea sa în dezvoltarea unei culturi a fotbalului, cât și prin conectarea acestui joc cu milioane de oameni din întreaga lume.

Noua vedetă de pe coperta FIFA 21 a marcat goluri importante la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, a fost numit Golden Boy (”Băiatul de aur”) în 2017 și a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1, la vârsta de 20 de ani. El a semnat primul său contract profesional în 2016. De acum, Kylian Mbappé poate adăuga pe lista sa de realizări și apariția pe coperta FIFA.

Vestea vine la scurt timp după ce Paris Saint-Germain a dezvăluit noile echipamente pentru meciurile de acasă și din deplasare, un alt moment important al carierei lui Mbappé.

 

„Să apar pe coperta jocului FIFA este un vis devenit realitate. Este un moment foarte important pentru mine, alături de timpul petrecut la Bondy, la Clairefontaine, și de participarea la Cupa Mondială. Mă joc FIFA de când eram copil și mă simt onorat să reprezint acum o nouă generație de fotbaliști, cât și să împărtășesc această distincție cu atâția alți fotbaliști extraordinari”, a spus Kylian Mbappé.

„În timp ce FIFA avansează spre următoarea generație a experienței de joc, ne dorim ca persoana care apare pe copertă să fie reprezentativă atât pentru viitorul jocului nostru, cât și pentru viitorul fotbalului. Kylian însușește perfect valorile noastre, de la implicarea sa în dezvoltarea unei culturi a fotbalului, la relațiile sale sociale și dorința neobosită de a juca din ce în ce mai bine. Suntem încântați că vom colabora cu Kylian pentru a duce mai departe cel mai popular joc din lume”, a declarat Cam Weber (Vicepreședinte Executiv și Group GM, EA SPORTS)..

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related