DIGI FM duce Matinalul pe litoral, la final de iulie

DIGI FM duce Matinalul pe litoral, la final de iulie

Cei doi Bogdani – Miu și Ciuclaru, Beatrice și, surpriză, invitatul lor, scriitorul Radu Paraschivescu, își fac încălzirea pentru o binemeritată vacanță și, înainte de a intra în concediu, vă vor da trezirea de pe malul mării, din Mamaia. Între 27 și 31 iulie, matinalii Digi FM și invitatul lor își iau studioul la pachet și se mută pentru o săptămână la Marea Neagră, ca să vă aducă răsăritul în fiecare dimineața (06.30 - 10.00).

 

“A fost un an cu multe provocări pentru noi și pentru emisiunea pe care o prezentăm în fiecare dimineață, așa că am și uitat cum arată o vacanță. E ca atunci când intri în mare ușor, ca să te obișnuiești cu apa și temperatura ei. Asta vom face în săptămâna petrecută împreună la mare, ne obișnuim cu ideea de vacanță, dar le trimitem și ascultătorilor noștri starea de șezlong și cafea savurată lângă mare. Sau burgeri, dacă preferă Beatrice”, a spus Bogdan Miu, completat imediat de colega Beatrice Ghiciov:

“Eee… cu sau fară burger, emisia de la mare va fi ceva nou pentru mine, dar și pentru noi ca echipă. Vom lua pulsul litoralului, de la distanță. Și sper că vom găsi oameni care au grijă să respecte măsurile de siguranță, dar și relaxare și un vibe de vacanță pe care abia îl așteptăm. La mare vom încheia un sezon lung, greu, care ne-a pus în situații noi, cum ar fi emisia din dormitor sau sufragerie. Dar sunt convinsă că am învățat multe și că ne-am descurcat excelent,” a spus aceasta.

Bogdan Ciuclaru este și el optimist. Vine vacanța și nu vede un mod mai plăcut de a face trecerea la vacanță după un an de muncă, decât această emisiune estivală de la malul mării.

„Eu văd plecarea la mare ca pe un gest firesc,” spune Ciuclaru.

„Pur și simplu, ascultătorii ne-au pus în bagaje (da, unora atât de dragi și de utili le suntem!) și noi o să fim împreună cu ei și-n vacanță. Anul acesta ajungem pe litoral, în viitor precis mergem și la munte. În plus, avem de dus niște pachete de la pescărușii din București pentru cei din Constanța. Iar la întoarcere facem invers...”

 

Surpriza cea mai frumoasă vine de la Radu Paraschivescu, care își însoțește colegii pe litoral.

“Ca să risipim confuziile: mamaia nu e bunica. Mamaia e una singură şi se scrie cu literă mare. O să v-o reamintesc luni, 27 iulie, împreună cu Beatrice şi cu cei doi Bogdani. O să facem împreună matinalul de la câţiva paşi de mare, ceea ce înseamnă că, măcar timp de cinci zile, emisiunea ar putea să se cheme „Mamaiatinal”, glumește scriitorul.

Pentru toți iubitorii de mare, Digi FM scoate Matinalul din priză și îl conectează la briză. Cinci zile, cinci dimineți cu aer sărat de mare, scăldate în razele soarelui de pe litoral. Asta vă propune Digi FM și cu asta vă așteaptă între 27 și 31 iulie, de la 06.30 la 10.00. 

Ca să știi. Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri și cea mai bună muzică. Alături de Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related