Mercato Kultur se deschide în august în București, susținut de Genesis Property

Mercato Kultur se deschide în august în București, susținut de Genesis Property

Genesis Property, cel mai mare proprietar român de parcuri de birouri din Capitală ce deține Novo Park și West Gate Business District, unde găzduiește o comunitate de peste 20.000 de oameni, susține anul acesta noua ediție a proiectului Mercato, într-o grădină urbană aflată în inima orașului, în zona Aviatorilor. Intitulat Mercato Kultur, proiectul derulat de către Grupul Kané creează un nou spațiu outdoor cultural, de food și de divertisment de calitate pentru bucureșteni.

Mercato Kultur este gândit ca un spațiu versatil, în întregime cashless (toate plățile se vor face cu cardul), ce îmbină o selecție apetisantă de food trucks și bere craft, atât locală cât și din Berlin, specialități coffee brew, farmers market de weekend ce vor reuni producători locali, concerte acustice și DJ sets, teatru pentru copii, pop-up shops și  multe zone de relaxare. 

În parteneriat cu teatrul Apollo 111, ARCEN și alți creatori de conținut, Mercato Kultur va oferi bucureștenilor conținut original pus în scena de cei mai talentați actori și muzicieni ai momentului. Totodată, prin colaborarea cu Institutul Cultural German Goethe, Mercato Kultur va facilita o incursiune în cultura și arta germană.    

 

“Misiunea de anul acesta este de a ajuta orașul și oamenii săi să își recapete optimismul și starea de bine, oferindu-le un mix de cultură, divertisment, mâncare și artizanat local într-o oază outdoor urbană, în parteneriat cu Genesis Property.”, spune Răzvan Crișan (Fondator și Partener în cadrul Grupului Kané, organizatorul anual al proiectului urban Mercato).

 

“Prin susținerea proiectului Mercato Kultur, ne bucurăm să oferim bucureștenilor și angajaților din parcurile noastre de birouri Novo Park și West Gate Business District posibilitatea să petreacă, în deplină siguranță și conform măsurilor impuse contextului actual, timp de calitate în oraș. De asemenea, cei 20.000 de oameni din comunitatea noastră vor beneficia de condiții speciale în cadrul proiectului,” a adăugat Stefan Tudos (Vicepreședinte, Genesis Property).

 

Mercato Kultur va fi deschis zilnic între orele 12.00-23.00, în perioada august-octombrie 2020 și este realizat împreună cu Mastercard și BCR, parteneri principali ai proiectului alături de Genesis Property, și cu susținerea HeidelbergCement, Glo, Pernod Ricard, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Act for Tomorrow.

 

Genesis Property este cel mai mare proprietar român de spații de birouri și de aproape 20 de ani găzduiește în parcurile sale – Novo Park și West Gate Business District, businessul companiilor multinaționale active în România și care cumulează un număr de aproximativ 20.000 de angajați. 

Grupul Kané este co-fondat de Răzvan Crișan, David Maguet și Ciprian Morar și din el fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Cafeneaua M60, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Comunale – Outdoor Food & Drinks Market, Project Copenhagen Coffee & Gastrobar.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related