Arctic, angajatorul din sectorul de producție cu cea mai mare notorietate din România

Arctic, angajatorul din sectorul de producție cu cea mai mare notorietate din România

Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, este angajatorul cu cea mai mare notorietate dintre companiile din România active în sectorul producției, potrivit studiului Employer Brand Research 2020 realizat de grupul Randstad, lider mondial în servicii de recrutare.

Conform studiului, Arctic s-a situat, de asemenea, pe primul loc în topul celor mai buni angajatori din producție din regiunea Sud-Vest a României pe categoriile „Implicarea în comunitate/Mediu”, „Responsabilități interesante la locul de muncă”, „Stabilitatea locului de muncă”, „Atmosfera plăcută la locul de muncă”, „Echilibru între viața personală și viața profesională”.

„Suntem mândri să ocupăm primul loc în topul celor mai buni angajatori din producție din sud-vestul României. Ne bucurăm de realizările companiei Arctic, pentru care activitatea de jumătate de secol se remarcă printr-o creștere impresionantă pe piața din România, dar și la nivel de Grup. Arctic este astăzi printre cele mai puternice și mai performante companii din România, fiind și unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești. Continuăm transformarea României într-un hub de producție de produse electrocasnice pentru întreaga Europă, care să reflecte angajamentul nostru de a contribui la un viitor mai bun, prin protejarea mediului înconjurător și eficientizarea resurselor”, a declarat Murat Büyükerk (Chief Executive Officer Arctic).

„Clasarea companiei Arctic în topul regional al angajatorilor din producție realizat de compania Randstad ne bucură și ne onorează în același timp. De-a lungul timpului, Arctic și-a creat o notorietate solidă de angajator în rândul românilor, la care au contribuit  programele de dezvoltare profesională continuă și beneficiile pe care le oferim angajaților noștri”, a declarat Maria Tătaru (HR Director Arctic).

Arctic deține în România două fabrici, de frigidere și de mașini de spălat, situate la Găești și Ulmi, în județul Dâmbovița. Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi, inaugurată în 2019, este singura unitate de producție Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa. Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în urma unei investiții de 150 de milioane de euro, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la reducerea impactului asupra mediului. Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie din surse regenerabile, contribuind la reducerea emisiilor anuale de CO2 cu 363 tone pe an. Unitatea de producție de la Ulmi este singura unitate de producție din România care deține certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Studiul Employer Brand Research 2020 realizat de Randstad, realizat la nivel european, a evaluat angajatorii în funcție de zece criterii. Pentru români, cele mai importante criterii au fost salariul atractiv și beneficiile suplimentare, atmosfera de lucru plăcută, siguranța locului de muncă, evoluția în carieră și echilibrul viață profesională - viață personală.

În România, studiul Employer Brand Research 2020 a fost realizat în perioada 30 decembrie 2019 - 8 ianuarie 2020, prin intermediul metodologiei internaționale dezvoltate la nivelul Grupului Randstad. Au fost intervievați 4.564 de respondenți cu vârsta cuprinsă între 18 - 64 ani, incluzând studenți, angajați și șomeri, care au evaluat cei mai mari 120 de angajatori din România, cunoscuți de minimum 10% din populație.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related