Lidl lansează noua colecție Stikeez Happy Home, împreună cu primul filtru pentru Instagram sub forma unui joc animat

Lidl lansează noua colecție Stikeez Happy Home, împreună cu primul filtru pentru Instagram sub forma unui joc animat

Lidl lansează noua colecție Stikeez, inspirată de universul gospodăriei. Stikeez Happy Home cuprinde 24 de figurine ce iau forma animalelor de companie, a ustensilelor din bucătărie sau a altor obiecte de acasă. În plus, pentru prima oară, copiii pot interacționa cu figurinele preferate și prin realitate augmentată, cu ajutorul unui filtru dedicat, pentru Instagram Stories. Colecția Stikeez Happy Home va fi disponibilă în magazinele Lidl începând cu 17 august, alături de albumul de colecționare.

Colecția Stikeez Happy Home îi invită pe cei mici la distracție - atât offline, cât și online - dând startul unei petreceri unde toți din casă sunt invitați! Aceasta cuprinde 24 de figurine și este inspirată de universul de acasă, de la locatari (băiețelul Lulu și fetița Lili), obiecte uzuale care pot fi găsite în fiecare gospodărie (electrocasnice, precum frigiderul Frigurici, ustensile de bucătărie, cum este ceainicul Titi) și până la plante (cactusul Țepeluș, copacul Arborică), animale domestice (câinele Orlando și pisica Coshida) sau chiar accesorii pentru acestea (Cușcuța).

 

Să înceapă petrecerea cu Stikeez și realitatea augumentată

Lidl duce mai departe ideea tradițională de joc, prin intermediul noilor tehnologii. Noutatea cu care vine colecția Stikeez Happy Home constă în utilizarea realității augumentate (AR) pentru și mai multă distracție în familie. Fanii Stikeez pot interacționa cu figurinele folosindu-se, pentru prima oară, de un filtru AR pentru Instagram Stories, disponibil începând cu luni, 17 august pe pagina de Instagram Lidl România. Acesta ia forma unui joc, având drept personaje figurine din colecție, care „prind viață” și îi provoacă pe utilizatori să obțină cel mai mare punctaj, prin imitarea expresiilor faciale ale pisicuței Coshida, fierăstrăului Zimțișor, rățuștei Țusca, ceainicului Titi și cactusului Țepeluș.

 

Stikeez își mărește familia cu figurinele Happy Home

Noua colecție Stikeez va fi disponibilă în toate magazinele Lidl începând cu 17 august. La cumpărături în valoare de minimum 50 lei sau la achiziționarea oricărui produs din gama BIO, clienții vor primi una dintre cele 24 de figurine Stikeez Happy Home, în limita stocului disponibil. Pentru a-și organiza cât mai bine noua colecție, clienții vor găsi în magazinele Lidl albumul de colecționare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related