Eliza Calciu Șerban se alătură echipei PepsiCo în calitate de Senior Marketing Manager, la divizia de Snacks,  în regiunea Balcanilor de Est

Eliza Calciu Șerban se alătură echipei PepsiCo în calitate de Senior Marketing Manager, la divizia de Snacks,  în regiunea Balcanilor de Est

PepsiCo, unul dintre liderii industrei de produse alimentare și băuturi, anunță numirea Elizei Calciu Șerban în funcția de Senior Marketing Manager, segmentul Snacks, pentru regiunea Balcanilor de Est. Eliza are o experiență de peste 13 ani în marketing, acumulată alături de branduri de top din FMCG, în care a ocupat ​​roluri la nivel local și global.

În noul ei rol, Eliza va conduce agenda de marketing pentru întreg portofoliul Snacks al PepsiCo East Balkans. Eliza va face parte din echipa East Balkans Leadership, va raporta operațional către Adrian Lăcătuș, GM Senior Director East Balkans, iar funcțional va face parte din echipa Marketing Snacks, din Europa Centrală, raportând către Carl Windfuhr, Central Europe Snacks Senior Director.

 

„Suntem încântați să anunțăm că Eliza face parte din echipa PepsiCo, iar colegii noștri sunt nerăbdători să o ajute  în procesul tranziție și familiarizarea cu brandurile din portofoliul PepsiCo. Avem încredere că va aduce un suflu nou segmentului Snacks, datorită gândirii sale strategice de care a dat dovadă în mai bine de un deceniu alături de echipe importante din FMCG”, a declarat Adrian Lăcătuș (East Balkans Commercial Senior Director).

 

Eliza s-a specializat în ultimii ani în managementul categoriilor noi, inovatia de produs, comunicarea integrată, strategia și managementul de portofoliu mărci.

 

„Mă bucur că am luat decizia de a mă alătura PepsiCo România și abia aștept să am ocazia să contribui la consolidarea poziției puternice a companiei la nivel local și regional. Piața a suferit transformări radicale în ultima jumătate de an, iar noi trebuie să întâmpinăm noua realitate cu ingeniozitate, agilitate și multă înțelepciune”, a declarat Eliza Calciu (Senior Marketing Manager Snacks, East Balkans).

 

Eliza a studiat la Academia de Studii Economice din București și este licențiată în Afaceri Internaționale și Economie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related