Matinalii Digi FM încep noul sezon din mijlocul pădurii

Matinalii Digi FM încep noul sezon din mijlocul pădurii

Din 7 septembrie, Matinalii Digi FM revin la microfoane și o fac într-un mod inedit, din INIMA PĂDURII. Timp de o săptămână, prima săptămână înapoi pe frecvențe, în premieră în România, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru vor face emisie în condiții de distanțare socială perfectă, din pom... mai exact, din căsuțele în copac din Edenland Park.

Matinalii Digi FM revin la microfoane în fiecare dimineață, între orele 06:30 și 10:00, de luni până vineri. Alături de ei vor fi din nou Radu Paraschivescu, invitatul permanent în fiecare luni și joi, Florin Negruțiu, care spune „prezent” în fiecare miercuri și, bineînțeles, Unguru’ Bulan. Fiecare are rolul său în emisiune, cu inteligență, umor și ironie.

Primul care de-abia așteaptă să vina luni dimineață este colegul Bogdan Miu:

„Vine un moment când te saturi și de vacanță, dar, mai ales, vacanța se satură de tine. Și cum vacanța și-a făcut treaba ei, acum este momentul să ne apucăm și noi de treaba noastră până nu uităm cum e să te trezești la 5 dimineața. Fiecare dintre noi a adunat povești interesante în aceste săptămâni, așa că pregătim un matinal de poveste începând de luni. Ca un mare amator de simetrie, mă întreb ce poate fi mai frumos decât să închei un sezon de radio la mare și să-l începi pe următorul la Edenland?”.

 

Și Beatrice Ghiciov de-abia așteaptă să-i întâlnească pe ascultători:

„Poveștile cu zâne și prințese salvate de Feți-Frumoși, care se luptă cu zmei, le știm toți. Povestea noastră e diferită. Noi nu luptăm împotriva nimănui, ci pentru buna dispoziție a ascultătorilor. Iar personajele principale sunt tot ei, cei care au zilnic încredere în noi să ne împărtășească poveștile lor de viață”.

 

Declarațiile celor doi matinali au fost întregite de colegul Bogdan Ciuclaru.

„Ați auzit de pre-muncă? Sau de acomodarea post-vacanță? Nici eu!”, a spus acesta.

„Dar din 7 septembrie, live pe Digi FM, voi experimenta alături de colegi aceste două concepte care – zice lumea – ne vor ajuta să revenim cu zâmbetul pe buze la joburile noastre. Vă mai dau un detaliu din culise. Lacrimile de dor după vacanța de vară vor fi vărsate în pădurea fermecată de la Edenland. Vom fi on air în aer liber. Și, firește, neînfricați!”

 

Un nou sezon din inima pădurii începe cu Matinalii Digi FM luni dimineață, 7 septembrie, de la ora 06:30. 

Ca să știi. Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri și cea mai bună muzică. Alături de Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related