Premieră radio: Matinalii Digi FM se mută în centrul României, în Covasna

Premieră radio: Matinalii Digi FM se mută în centrul României, în Covasna

Digi FM anunță o nouă premieră pentru Matinalii Digi FM. După ce au adus valurile mării în direct, au mutat studioul în inima pădurii și au cucerit jungla urbană, cu emisiunea realizată dintr-o stație de carburanți, Matinalii Digi FM trezesc ascultătorii din... centrul României.

Din 17 mai, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru se mută în Covasna, ca să aducă fanilor Digi FM, dimineață de dimineață, poveștile locurilor. Și ce locuri! Conace, castele, peșteri subterane, băi termale, văi și peisaje uimitoare, celebre pentru o lume întreagă, descoperite chiar și de Prințul Charles.

Dornic să descopere centrul României, Radu Paraschivescu a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri propunerea și „face deplasarea” la Covasna, împreună cu cea mai veselă și mai pusă pe șotii gașcă din FM-ul românesc. 

Mai mult, în studioul din Sfântu Gheorghe vor fi invitați meșteșugarii locali, personalități, păstrători ai tradițiilor din zonă, care vor povesti despre acestea și vor înveseli ascultătorii încă de la prima oră.

Din 17 până în 21 mai, dimineață de dimineață, de la 6:30 până la 10:00, ascultătorii deschid radioul și deja sunt în vacanță, cu Matinalii Digi FM, în Covasna.  Ca să știi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related