O toamnă pasională – promisiunea colecției de sezon Floria.ro

O toamnă pasională – promisiunea colecției de sezon Floria.ro

După luni în care pandemia a schimbat felul în care privim lucrurile altădată normale, a venit rândul toamnei să fie întâmpinată cu o perspectivă nouă. Astfel, în loc de melancolie și pregătire pentru sezonul rece, Floria.ro propune o toamnă plină de pasiune și de culoare: buchete de flori în culori vibrante, cu accente exotice și combinații surprinzătoare cu elemente neobișnuite cum ar fi celosia sau ardeii iuți.

Un sondaj al Floria.ro a arătat că românii preferă mai ales florile la buchet, iar 81% dintre aceștia apreciază cromatica aparte și prezența unor elemente spectaculoase, fie din paleta de culori, fie din florile și elementele decorative alese. De asemenea, clienții florăriei online au mai arătat că preferatele acestora rămân trandafirii, crizantemele și chiar garoafele, însă apreciază în egală măsură și flori mai puțin cunoscute, cum ar fi hypericum, celosia sau eryngium.

Aceste elemente, alături de dorința de a transmite un mesaj optimist, au stat la baza noii colecții Floria.ro. Designerii florăriei online au mers pe o cromatică în acord cu mesajul transmis: nuanțe vibrante de roșu grenadine, culoarea vedetă a sezonului, orange și galben.

"2020 are un specific aparte, având în vedere perioadele de incertitudine cauzate de contextul pandemic. Ce am remarcat însă este dorința în creștere a românilor de a se înconjura de flori, ca element de relaxare în viața lor. Fie că vorbim de casă, de birou sau biroul de acasă, procentul celor care cumpără flori pentru propria bucurie a crescut. Pe de altă parte, același context a făcut ca întâlnirile fizice să se rărească, așa că mulți doresc să transmită un gând bun celor dragi și de la distanță, iar livrarea rapidă, în două ore, reprezintă o facilitate apreciată de clienții noștri", a precizat Marina Popescu (director general Floria.ro).

Contextul actual și precauțiile legate de călătorii au făcut ca tot mai multe persoane din afara României să comande flori online. Astfel, pe lângă țările de unde se comanda tradițional – cum ar fi cele cu comunități mari de români – Italia, Spania, Germania – au fost plasate comenzi din Hong Kong, Israel sau Japonia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related